Наші інспектори з контролю за цінами

3
0

чотирнадцяті у загальноукраїнському рейтингу

Наприкінці вересня відбулося розширене засідання колегії Державної інспекції з контролю за цінами — урядового органу державного управління у складі Міністерства економіки України. Було підбито підсумки роботи за перше півріччя та визначено пріоритети діяльності органів державного контролю за цінами.

На колегії розглянуто пропозиції з удосконалення роботи стосовно недопущення застосування монопольними утвореннями економічно необґрунтованих цін і тарифів у першу чергу тих, які безпосередньо впливають на функціонування галузей економіки та рівень життя населення.

На колегії зазначено, що за підсумками діяльності у І півріччі 2007 року Державна інспекція з контролю за цінами в Закарпатській області активізувала роботу і посіла 14 місце у загальному рейтингу серед інших областей України.

Учасниками було обговорено та внесено пропозиції щодо розробки заходів реалізації пріоритетних напрямів роботи, вдосконалення нормативно-правової бази, розв’язання проблемних питань, методологічного забезпечення діяльності органів державного контролю за цінами.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також