Наслідки нічного ДТП в Мукачеві: -1 відбійник та -1 біллборд (ФОТОФАКТ)

13
10

Який саме з 2 водіїв протаранив рекламну конструкцію та відбійник, з'ясувати у ДАІ поки не вдалося, але точно, що це була нічна ДТП - або о 1, або о 5 ночі на трасі Київ - Чоп в районі гіпермаркету Епіцентр.

Йдеться знову про відрізок з кільцевою розв'язкою, необачність водіїв і, судячи з наслідків, чималу швидкість.

На фото, яке передали редакції читачі, помітно, що найімовірніше водій рухався у бік Ужгорода і буквально влетів у біллборд. Цікаво, що вже зранку суботи автомобіля на місці ДТП не було.

Очікуємо офіційну версію від ДАІ.

Мукачево.net

Коментарі

Г
гость

о какой видимости и о каком освещении вы говорите? Стоит один несчастный знак, и работает один фонарь(это в лучшем случае).Я живу в Мукачево и поверьте, это кольцо нехрена не видно ночью! Хорошо, что знак о заправке ОККО стоит за километр от самой заправки,а поставить пару предупредительных знаков перед кольцом, как в той же Венгрии (если конечно кто то из коментирующих выезжал дальше Мукачевского р-на), денег нет. Думаю наличие оных решило бы проблему. Я считаю, что этот вопрос давно должен был быть взят на рассмотрение соответсвующими службами.

Р
Роботяга

Часто ніхто не помічає що кільце головне, хрен хто пропустить коли з кільця зїжджаю, куча знаків, але більшості водіїв пофіг. Покладіть тимчасовий пост даї хай штрафують-гроші хороша мотивація.

4
456

А якщо б там люди були???? летів майже под 200км.в год. або мав ціль в білборд утрафити - ужас!!!

7
789

якісьте мудиркоші, нико не каже ож круг погано, чмошний він. А не ліпше його било перенести на виїзд з Мукачева?

Ы
ы

минус 2 дятла(еще надо 3 кольца построить и будут улицы и дороги спокойней-дятлы будут убиваться в 3 раза быстрее... раз не умеют ездить по правилам).

2
231

А при чем тут кольцо? Это черта города, 60+20 км\ч. Освещенность хорошая, днем вообще видно издалека. Лучше скажите где заканчивается Чинадиево, если ехать на Львов. Знак начло НП перед "софиками", а окончания, по левой стороне нет (и не было.И так аж до Сусково.

Л
Льоччикі

Рульом рулюйте на кругу і не щолкайте дзьобом, або пересідайте на воза, як не бачите дорожніх знаків. Балогу воно винить, ти диви.

M
McMurphy

Скоро уже пішоходні переходи будуть мішати таким "Водіям", Вчіться правильно їздити або ходіть пішком і всьо буде ок для всіх!!!

M
McMurphy

Треба знати їздити а не на дороги спихувати, тот шо зніс білборд 60 км скоріть мав полюбому))))))

М
Митьо

За бабло Епицентр поклав Неправильне Кільце Там уже ббіля 50 фур билосо об те кільце.. Владі начхати

Читайте також