Наслідки стрілянини в Мукачеві: вилучено 39 автоматів, Шимоняка відсторонено

9
4

Водночас, розпочалася комплексна ревізія керівництва закарпатської міліції.

- На время проверки отстранил руководителя Мукачевской милиции (Віталія Шимоняка - ред.). По итогам проверки его работы - примем решение - будет работать или нет, - повідомив Арсен Аваков.

Крім того, в області вже викрито 11 залів з ігровими автоматами, рулетками, айбоксами та комп'ютерами.

Зауважимо, що на думку Віктора Балоги, стрілянина в Мукачеві була спланованою спецоперацією за погодженням з міністром МВС Арсеном Аваковим.

Mukachevo.net за матеріалами Facebook-сторінки Арсена Авакова

Коментарі

У
УВАГА!

А чого не відсторонений ТОВКАН - головний "опер" та організатор всієї злочинності в Мукачеві, а також велика криша всього бізнесу та фінансових оборудок ВІЩАК, з цих "патріотів" потрібно починати очищення міліції.

П
правда

в самому лим мукачеві є більше десяти залів з ігровими автоматами та не менше точок з продажу наркоти, про всьо менти знають, бо кришують і не мають морального права зараз туди лізти і кіби не випадок з розборками щи би роками так усьо тяглося та ізараз роблять лим на показуху, більшість порішає чи тимчасово закриється.

М
Мартин

Викрито аж 11 залів ? Що їх викривати, їх по Мукачеву штук 30 ! І де наша бидло-мусарня?.....потім кажуть, що на них необгрунтовано "наїхали", що це політичні розборки ??

К
КГБ

позавчора міліція описувала ігровий зал по Духновича 6 сьогодні він знову працює

Читайте також