Наступна хвиля мобілізації на Закарпатті буде оголошена одразу після загострення на фронті

16
14

Про це заявив Петро Порошенко журналістам низки українських телеканалів.

«Якщо буде загострення на фронті – мобілізація негайно буде оголошена. Якщо буде продовжуватися мирний процес, ми будемо мати виведення іноземних військ з території України, повернення українського контролю над державним кордоном, ми зможемо зменшити обсяги мобілізації», – цитує Президента офіційний сайт Глави держави.

Президент також запевнив, що найближчим часом нової мобілізації не планується, призов буде збережено, а кількість контрактників та їх грошове забезпечення – зростатиме.

Мukachevo.net

Коментарі

ДМ
дід Михайло

Ця війна, створена жидами - це процес знищення славян, другий фронт цієї війни- Сірія, за допомогою мусульманських емігрантів, подивіться в новинах-молодих,здорових, створити європейську релігійну бійню.http://antimatrix.org/Convert/Books/Why_not_fight_for_Jewish_Power/SuperBook.html

СВ
С Востока

Живу на линии разграничения .Все вижу (всю правду). Бл..ть хватит воевать!!!

М
маша

Депутатів в зок ато а не простих жебраків

Ч
читач

Чекають закінчення виборів

Н
няня

Прячтеся хлопці,буде мобілізація у жовтні

П
Подгоряно

Мало наших пацанів полягло там! "Герої не вмирають" ще як вмирають і ніхто про їх сімї не подумає, мало їм мобілізацій? Мажори з жиру бісяться а ми маємо іти за них вмирати. Дітей сиротами робити!

ДД
до до Zoltan

просто він решив їх подсодити на "сало в шоколаді" чи навпаки - а потім раз і нема - і всі вони шоколадосалозалежні - і кінець війни років через 5-7..10.. ну як вийде

ДZ
до Zoltan

Смiх смiхом, але шоколадна тварина вiдкривае ще одну фабрику пiд С. Петербургом. Так хто агресор???

Z
Zoltan

2025-ый год. Рошен открывает 47-ую фабрику в России, на этот раз в Новосибирске.

Z
Zoltan

2025-ый год. Обьявлен 4323-я волна мобилизации. Русские вот-вот нападут...

I
Ingrid

Наступна хвиля мобілізації буде оголошена одразу після .... виборів. Жиди не хочуть сердити народ аби повернулися зза кордону і прийшли на вибори тай за них проголосували, а в листопаді , коли ,як завжди, забудуть про нарід оголосять мобілізацію. Цій владі мир не потрібет, вони держать народ в тонусі і хай краще про війну думають і не питають чому жити все гірше і гірше, а мільйонерів все бульше і більше. Сподіваюст народ не забу як ховали своїх синів і чоловіків вік НКВДистів з воєнкоматів, які робили облави по селах, як молоді хлопці змушені залишати сімї і тікати за кордон бо Кровавий пастор хоче ще крові, і "подякують" Порошенку, Яценюку і Турчинову за "все хороше" що вони зробили за два останні роки.

1
123

шукайте мирні шляхи вирішення конфліктів, а не людей знищуйте

З
Закарпатец

Хвилюеться жидок

Ч
Читач

Президент брехливий ЖИД!

Читайте також