Наступна партія: ще 8-х закарпатців позбавили громадянства Угорщини (СПИСОК)

54
17

Президент Угорщини Янош Адер позбавив угорського громадянства ще 8-х уродженців Закарпаття на підставі пропозицій міністра, який очолює кабінет прем'єр-міністра Гергея Гуляша від 17 квітня 2020 року.

Як повідомляє "Угорський вісник" (Magyar Kozlony) за 20 травня, угорське громадянство відкликане також в уродженця Москви.

  1. Тудовші Віталій, 1978 р.н.
  2. Доринець Наталія, 1973 р.н.,
  3. Доринець Янош (Іван), 1966 р.н.
  4. Доринець Яна, 1998 р.н.
  5. Меренич (Патакі) Марія, 1974 р.н.
  6. Васько Пал (Павло), 1976 р.н.
  7. Сичова Марина, 1994 р.н.
  8. Холод Богдан, 1981 р.н.
  9. Пісний Алекс (Алєксєй), 1982 р.н., м. Москва

Як раніше повідомляли представники влади Угорщини чимало осіб з інших країн отримало угорське громадянство за спрощеною процедурою обманним шляхом.

Їхні документи перевіряються, і якщо факт шахрайства підтверджується - документи про отримання громадянства Угорщини анулюються.Зокрема, представники поліції при перевірці документів мають скласти рапорт на громадянина з паспортом Угорщини, якщо він не володіє угорською мовою.

Нагадаємо, що президент Угорщини Янош Адер за кілька місяців 2020 року позбавив угорського громадянства також інших 8-х уродженців Закарпаття.

Коментарі

У
Україна

Як тільки Угорщина встановить "винагороду" за виявлення тих , хто "нем тудом" по угорськи - тоді буде лавина таких позбавлень громадянств. І це правильно . А не як в Україні "какая разница на кАком язЬІке разгАвАривать" . Російськомовні громадяни України мають бути позбавлені громадянства , як в Латвії , Естонії .... Менш вартісні , не більше !

К
Козел

Так помали никого ся і не лишить з гражданством. Одберуть у всіх

А
Анонім

До ка 25.05.2020 13:38, Ти може забов про гарантії ссср, як люди збирали гроші ні карту, а пак гроші пропали, до пенсії требе ще дожити, а кіть у Мукачеві файно всіх потрясти та є такі шо жиють у Мукачеві з мадярським паспортом ниякі податки не платять но пенсію хочуть оби мадяре платили, Ти піди жити у Будапешт з Українським паспортом і нич не плати і увидиме кілько та мадяре там продержать... а сі хитровиєб@ні хочуть і рибку ізісти на куй сісти, всіх ко має паспорт другої країни тоже най платять податки, а кіть нет та най їдуть у Бідапешт жити....

А
Анонім

До йовжі 25.05.2020 13:16. то шо за 800 то напів-начорно, а 1200 та будеш платити за комунальні послуги, і податок,

З
знаючий

У кабміні вирішують дії перевірки різних тренінгів,курсів від яких ідуть заявки на громадянство.Буде проведена детальна інспекція із моніторингом знання іноземної мови.Як письмово так і у розмовному.Значне буде звернення на прописку і основне місце роботи.При таких розкладах 90 відсотків будуть позбавлені іноземного громадянства і будуть притягнуті до відповідальності за шахрайство а посадовці на конфіскацію майна.

И
ичі

утлевел вон? нінчен! оккор, вісонтлатошра!

СУ
Слава Українець

Майдан вистояв безвіз. Можна їхати куди хочеш по україншькому пашпорту. Слава Майдану!

П
Пасульов

Интересно, почему в данном случае редакция позволяет себе публиковать личные данные, зато всякую циганоту на фото замазывают

М
Мукачево

Дадуть паспорт, а через пів року визвуть у консульство перевірити чи знаєш говорити по мадярськи! Вот і песенка спета. Потратите на адвоката кучу бабла, а без адвоката мож і в розшук попасти

М
Менджул

Уе еу лем тото : мы руснакы сомарякы, еть-кедь гароу оде то, чытаві мы бабраки. Штрімфля вадас контрабас - мы туйка газдуєм, шваблыки тать ганджубас, вшытко скарідуєм. Ыпен, дрыпен, тамка туйка - гет за перевал, на цветмет у нас є чуйка : крадиме метал. Галіцаїв мы ганяєм, бо не давут жыти, хащу пыляєм-валяєм, нігде силу діти. Лем-бем-вем, тото-сесе, мы модяри-циганы, най-тай ньив, хосен-мосен : не ныякі гуканы . Шовдарь-бовдарь, гойта-ішта, йоу-боу, руснак-ціганяк, євробляха міліцішта, вшытко туй лем так і сяк .

М
Менджул

Малфо сигіняшна : завто и забиравуть бо куплені паспорты . Ко ни купив уд того ни забиравуть . Тулькось малфо дурного нафіркав , што буде на місяць навпереда . Иди дашто учини , из чого ти родина хосен буде мати .

К
ка

угу до ниижнього. паспорт це не лише робота а і соцзахист: операції мед страховка , пенсія.

М
Михаил

Никогда не понимал фразу «мы не ищем легких путей». Так, , поищите! Они ж легче сложных, зачем этот пафос? Я вот всегда ищу легкие пути. Я даже ищу легкие пути искать легкие пути - вот мой уровень. Бывает, сяду думать, а потом лягу, потому что лёжа легче, а потом вообще усну. Идеально.

ЛС
Лоці Сегіньовош

Йой, тать не вірте тотим красним байкам про мадярський утлевел - то є пустоє! І не думайте ош вто задарь вам дадут , тота малфа яка у Берехгазі видає утлевели бере за тото аж 1000 євриків! Но нич, я тогди корову продав, козу продав, євробляху продав на запчасті, щи малинько в свої файти одолжив тать заплатив за тот утлевел. Там у канторі ми пувіли ош модяри ня пропустят кіть вкажу ім тот папірь, но пак ми наметали з кумом підводу цігаретлів, повезлися уночи через границю а там нас імали мадярські погранци. Я ім вказав вту цидулу, а они вергли ня з кумом на зимлю тать зачали копкати лабами, а пак ще й утлевел заставили з'їсти тоті бітанги! До сих пор вшиткі бока болят, а під оком такий фінгал ош ганьба у чоповці цімборам ся показовати! Щи й жона за продану корову і козу ми додала палачінтовков по копоні! Йой, так усе болит! Не треба вам тот утлевел!

Й
йовжі

но не кажіть , я зонив у Кошіце на фірму , мене чомусь нараз зазвідали по якому паспорту я іду робити ? повіли кіть по українському то зарплата буде 800 евро , кіть по мадярському то 1200 евриків ..

Ш
Шіш

в Бобовише сами мадяри

Г
Гукан

Най собі задінуть у єдно місто мадяри тот паспорт. Мож і по візі робити за границьов.

Читайте також