Наталія Балаж, яка в'їхала п'яною в натовп, прийшла на черговий суд з батьком

18
6

Як повідомляє "Спеціальний контроль" суд продовжує дослідження матеріалів справи наданих прокуратурою до судового провадження.

На слухання з'явилися захисники обвинувачуваної Андрій Циганков, Наталія Пліса, Артур Діовші.

Також присутня представник потерпілих Діана Назаренко. Надії Балаж,- матері обвинувачуваної немає. Цього разу доньку на суді супроводжує тільки батько Борис.

Нагадаємо, 22 листопада 2014 року мукачівська лікарка в'їхала в натовп вірян, які влаштували хресну ходу. У тій ДТП загинуло двоє людей. Суд досі не може визначитись з покаранням для жінки.

Мukachevo.net

Коментарі

ДБ
до Балаж Працівник суду

Чхати де ко робив, ми всі побачили який він вирок виніс, нарешті хоть один судя не повівся на гроші чмошниці Балажки! Судя молодець!

П
помічник

най той андрюша попробує навести з такими асами аферистками як балажка і щербанка порядок. Най тепер виправляє імідж мукачева, позор оби стільки лайна виливали на цих двох сук, а їм що дощ паде, от порфури, усіх пудставляют.

ПС
Працівник суду

Дуже важливо знати , хто Котубея зробив суддею? Працював до суддівства у Балоги юристом. Вівці є вівці

О
Олександр

нехай тепер Андрьюша Балога докаже як він хоче навести порядок в Мукачево... хоча вони і у себе неможуть навести на Ґіді з міняйлами..

Н
навіщо?

вже триває в державі цюстрація, і що вона дає???? всі залишаються на місцях при посадах ... А ось звільнити всх суддів і по конкурсу (не такому як зараз прокуратура проводить ганебному)набрати нових і так щоб в комісії не було жодного українського ЧЛЕНА, бо як показує час вони пристосовуються всюди....

ЛП
люструвати Придачука

Як завжди судя Придачук буде тягнути справу, буде відробляти гроші Балажки, за яки Вона купила судю! Придачука треба люструвати, треба було суді Котубею дати цю справу да сиділа би ця алкашка вже давно, а не як цей горе судя веде справу вже рік!

Читайте також