«Натовчу пику» vs «мусорське хамло»: як посварилися Москаль і Тука

12
13

2 колишні очільники Луганської області днями обмінялися дуже відвертими та прямими випадами на адресу один одного, як то кажуть, не підбираючи слів.

Усе почалося зі слів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій Георгія Туки про «м’який сепаратизм» на Закарпатті, що проявляється у видачі угорських паспортів, прапорів іноземних держав у державних установах, вживання іноземної мови під час офіційних заходів. Таку думку урядовець озвучив ще минулого тижня під час чат-інтерв’ю у виданні Главред.

Через кілька днів у коментарі виданню «Гордон» голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль не просто заперечив слова свого фактичного колеги, а у своєму «фірмовому» стилі розкритикував Туку, використовуючи такі епітети як «недорозвиненість», «ідіот», «безграмотний», «політолог хренов». Також Москаль пообіцяв:

– Я Туці пику натовчу, якщо він ще раз згадає про Закарпаття.

На прохання видання «Обозреватель» відреагувати на такі погрози від голови Закарпатської ОДА, Георгій Тука відповів:

– Нехай спробує. Боєць великий, – зауваживши, що йому більше нема чого сказати «мусорському хамлу».

Коментарі

Z
Zoltan

Два клоуна Порошенка!

R
Riddik

Собаки лают, а контрабас идёт! ))) Теперь было бы неплохо, чтобы погранцы с таможней перегрызлись и все эти "балоги" с остальным "лайном". Ну, примерно как говорили древние римляне - разделяй и таскай себе на славу! ))

П
паромщик

маскаль не безгребетний мае стиль який би небув добрий чи нет але його ни пудлизе и не попугай

Х
ХАБАРНИКИ

СВИНІ

Ш
ШКВАРІ

КРИША ШКВАРІ 20 РОКІВ

Й
йовбак

Йсе точно! Закарпатці практичні люди. За всякі абстрактні ідеї, як на Донбасі, ніко гузицю рвати не буде. Туй рулить прагматизм - тобто КОНТРАБАНДА!

Ф
ф

ставлю свою зарплату на бой уграть БОЙКО МОСКАЛЬ ГЕНАДОВИЧ ну а ТУКА ДІСТАНЕ ПО СВОЙИМ ТУКАМ І ПОЙМЕ РАЗ І НАЗАВЖДИ ШТО СЕПАРАТІСТІВ ТУЙ НА ЗАКАРПАТТЮ НИЙЕ . ТУЙКА ЛИМ КОНТРАБАНДИСТИ І ЙЕДЕН МОСКАЛИК крапка

К-
Карпато - словин

В даному випадку Москаль повністю правий ! Ліпше словесно дурня покласти на місто ,як потім " розхльобувати " дійсне якесь міжетнічне зіткнення . Останнім часом наш Край став якоюсь "мекою" для заїзжих "експертів" і журналістів з Києва і Галичини. Рівень обізнаності зводиться до " А та тут одні сепари ,," Ці абсолютно не обізнані ні з історією ні специфікою краю панове ,щойно покинувши Закарпаття видають на гора страшні страшилки про лютий сепаратизм краян , чим викликають заслужене роздратування місцевих мешканців .

Ш
Швейк

Тука явно загнув. Досить тільки подивитися на осяяне високим інтелектом блогородне обличчя пана Москаля - інтелігента, як мінімум, в п"ятому коліні, вдуматися в його лаконічні, а разом з тим глибокоузагальнюючі вирази, щоб зрозуміти, що це не "мусорський хлам" а яскравий представник нової владної ЕЛІТИ .

Т
тоталізатор

ставлю 1 гр. на перемогу Москаля, і 10 гр на Туку, коли буде бой.Без політики

М
мазай

Москаль правий ! Молодець!!

R
rem

Войтех Тука, возглавлявший радикальное крыло Словацкой народной партии, был в большей степени расположен к Нацистской Германии, нежели президент страны, Йозеф Тисо. Так, 18 марта 1939 года вместе с Фердинандом Дюрчанским он подписал «Договор об охранных отношениях между Германией и Словацким государством». Был причастен к организации депортации словацких евреев в лагеря смерти. В апреле 1945 года Тука бежал из Словакии, но вскоре был пойман и выдан чехословацким властям. Братиславский народный суд приговорил Туку к смертной казни через повешение, приговор был приведён в исполнение.

Х
Холмс

Г. Москаль в своєму епістолярному жанрі є "взірцем" дотримання кодексу етики держслужбовця.

Читайте також