«НацАльянс» спалить на Говерлі прапор «євразійців»

11
0

сьогодні

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національний Альянс» вирішила в знак зневаги до Євразійської спілки молоді та їм подібних антиукраїнських організацій 29 жовтня 2007 року спалити на горі Говерлі прапор ЄМС, тим самим продемонструвавши готовність відстоювати честь та гідність рідної держави. Про це ЗІКу повідомили 29 жовтня у інформаційному відділі ВМГО «НацАльянс».

«Наруга над українськими символами та ідеєю української незалежності, яку вчинили 19 жовтня на горі Говерла активісти антиукраїнської організації ЄСМ, коли вони вдалися до спалення українського прапору та поруйнування інших українських символі, що були на вершині гори, вимагає привернення уваги громадськості цього питання. Українські патріоти та націоналісти мають гостро засудити подібний вчинок російських шовіністів та вдатися до відповідних дій та акцій, які б поставили подібні організації на своє місце», – йдеться у прес-анонсі «НацАльянсу».

Свій радикальний крок активісти «НацАльянсу» називають громадянською акцією «Відплата!». Її лейтмотив – заклик до української громадськості «бути патріотами та ні в якому разі не давати жодному неприхильнику, в нас, на нашій рідній землі глумитися над нашими святинями і дозволяти робити те, що виходить за рамками мінімальної шани до рідної Нації та Держави!»

Водночас ініціатори акції спалення прапора «євразійців» відзначають, що ця акція є попереджувальною для організаторів так званої акції «Русский марш», яка планується активістами антиукраїнських організацій у Києві 4 листопада.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також