Нацгвардія на Закарпатті достроково завершила свою місію у Берегові та Виноградові

19
14

Військові нацгвардії які розташувалися у Виноградові та Берегові поїхали перед Новим роком.

Спецпризначенці повинні були нести свою службу в Берегові та Виноградові до 15 січня. Називалося декілька причин місії правоохоронців у цих районах. У містах вони патрулювали місто та оглядали прикордонні території.

За декілька днів до Нового року військові нацгвардії достроково завершили нести службу у двох містах Закарпаття. Наразі не відомо чому військові не допрацювали на зазначених територіях до вищезгаданого терміну.

Нагадаємо, що нацгвардійці у Берегово прибули на гелікоптері та бтрах.

Коментарі

М
Майдаун

Фляшку в дупі я люблю ,од фляшки в дупі я кайфую .

Д1
до 15:23

Бурятських шахтарів і кадировських учителів вже добряче підкоптили, і тебе зальотного дирявого кацапа скоро зловлять, заб'ють фляшку в гузицю і відправлять куди треба.

М
Майдаун

“мукачево” заперевальноє 13:57, ти не втікнеш із Чікоша бо таких марг,як ти, держать у польських хлівах! 22:24,закрий будар,г..но хуторянськоє.Твоя хвардія лем селфі знає робити,а шахтери з учітелями донецькими,п..ли вас так,што паздіря з вас летіло.Бандершня лем з мирняком і зподтишка знає “воювати”!

М
мукачево

Добрі ош я сам не так давно утік з того Чікоша разом з моїми цімборами Центровським, Шоні Майдауном, Вано, Студеним Звуром, Трешем і Піштов Сікоров. Типирька можеме туйка всякоє дурноє писати і нико нас не вчислит.

Д
Дідо

І добрі нічого мирний люд будоражити туй

Ч
Читач

Неображайте один одного дискутуйте по темі то більш цікаво як матюки і ін. Все лайно і нечисть треба було лишити в Старому році. З НОВИМ РОКОМ чилядь.

М
мукачево

Шо не кажіть, айбо за сим васулом, шо мінять ніки, плаче Чікош. То є діагноз. А шо буде на весну, коли прийде загострення?

ДН
До нижнього педераста

І хуя в твоє роздовбане дупло ,кацапосвине.

Р
рок

чекаємо на звіт від командування, та про нагороди за спецоперацію. САЛА УКРАЇНІ.

ДН
До нижніх

Деколи краще мовчати ,розумнішими будете виглядати.

ШБ
Шмірґлі бачі

Майже вина в гордові не опсталося

Н
Нгу

Переїхалм в Тячів

П
Пийтер

Хлопці занесли копейку

О
Олександр

недоопрацювали тому шо Зелений уже здав Закарпаття, тому учора і бекав на Мадярському...

Читайте також