Націоналісти Києва "м'яко" попросили закарпатських ромів піти, і спалили їх намети (ФОТО)

5
25

У поліції зазначили, що не вкурсі, а "прибиральники" попередили, що такі акції будуть ще.

Як розповів у себе на сторінці у Фейсбук, член радикальної націоналістичної організації "С14", вони попереджали ромів аби ті покинули парк, Лису Гору, але не всі дослухались.

— Після переконливих законних аргументів інші теж вирішили піти з забороненої території. Ми поприбирали за ними майже все сміття, демонтували намети та безпечно спалили, - повідомив координатор організації Сергій Мазур.

Він заявив, що такі рейди будуть проводитись і надалі.

Місце відвідав й журналіст Громадського Євген Савватєєв, який розповів, що побачив попіл від багаття. У таборі було близько 15 шалашів.

— Видно, що частину палаток спалили. Лежить сміття, дитячий одяг, — розповідає Євген Савватєєв.

За його словами помітно, що люди швидко збирались і тікали, адже навіть не забрали найнеобхідніших речей.

Київська поліція офіційно зазначила, повідомлень про пожежу не отримувала, як поліція реагуватиме на цю акцію, відповідати відмовилися. 

Нагадаємо, Мukachevo.net розповідало, нещодавно Мукачівські роми позбирали з цвинтарів цукерки й окупували вокзали у Києві. Пробули вони там не довго, їх прогнали, заставивши все поубирати. 

Дивіться також: Файно жити не заборониш: Як відзначив 60-річчя ромський барон з Підвиноградова

Коментарі

ТГ
Туй го маеш

Организация Amnesty International требует расследования погрома лагеря ромов на Лысой горе в Киеве в ночь с 20 по 21 апреля. Об этом говорится в заявлении, обнародованном пресс-службой Amnesty International, передает УНН.

ДО
До Олексій

А што ти за Бандеру пишеш.Усів вашів кодлі ліпше приняти маціцько ЯРМИЯНСЬКОГО КОНЯКА...тай поняти,ваш час ся минать...

Д
ДЕЖІВ

Поникайте на подвиноградовського барона - хряка, що хвалиться прередт нормальнима людьми машинами й золотом. Нико не звідать відки у хряка баблоси і з ким їх ділить. на того хряка й кулі шкода. кілько паскудь податків заплатила?

І
Іван

Типирь ушливці ся вернуть на Закарпаття. Може і туй їх хтось запалит?

О
Олексій

Не підтримую циган, але... це вже самоуправство, вчинене групою осіб, за попередньою змовою, поєднане із знищенням чи пошкодженням майна третіх осіб. Це КРИМІНАЛ. Сьогодні це кодло палить циганські халабуди, завтра прийдуть спалять вашу хату, бо ви не шануєте Бандеру. Старт покладено.

0
00:43

Видиш помилки ся ни стало,нараз из ся узвав.Но спорити с тобов ниє смисла,бо ти так любиш слово марга,што сереш ги клямпа биз усякого порядку.Оксано ци попровбовали би оті нидоноски ся наблизити і близько до багатих циган.Ци у місті ниє де силу бічу примінити.Помогли би ліпше одиноким пінзіонерам,інвалідам.Ци лиш цигани смітять.Робити піар на бідноті,вилика ганьба.

О
Оксана

Щирі захисники циган! Мабуть ви їх бачили лише по телевізору! Це в більшості трутні (не всі є звичайно серед них порядні), що живуть за наші кошти (платників податків). До речі у Словаччині націоналістичні організації постійно проводять свої акції в селах, де живуть цигани. А в нас за грошики "наркобарона", менти ще й в жопу поцілують.

С
Сріберньій

Нико циган ни захищає , фрац би іх ищи и захищав . Я кажу ош іх угнала влада ,руками тітушні из спортзалів , котрих нарекла націоналіштами , оби самів ся не світити . Никому би ся ни полюбило кіби у вариши цигани срач розвели . Лиш нашто фурт звиздіти ош ото "націоналішти "іх угнали , ото подручні пацанчики ,иппен такі ги Деяк , на подхваті и на проплаті .

Б
Балога

Цигане файни е я им памнятник поклав то мои родичи

9
911

До тих, хто заступається за циган!!! Якщо вважаєте, що ромів треба захищати - проїдьтеся ввечері по вул. Франка та М.Токаря. Полюбуйтеся на диво-поведінку циган!!! Ввечері неможливо пройти вулицею, бо не знаєш - вдарять-не вдарять, пограбують-не пограбують...Лотерея, блін!!! Валяються по дорозі, автомобілі сигналять - а їм (вибачте) - насрати!!! Свист, регіт, крики, кулачні бої - і нічого страшного, що по М.Токаря живуть прості люди, яким треба відпочивати - бо завтра на роботу!!!! І вся "движуха" очинається о 20, а зак1нчується далеко за північ!!! ДЕ НАША ПОЛІЦІЯ????? Може ми платимо податки для їхньої зарплатні тільки для того, щоб вони по центру каталися??? АГОВ!!!! ПОЛІЦІЯНТИ!!!! Наведіть порядок з табором циганським, бо вже надоїло!!!! Скільки дерев новопосаджених зпиляно??? Познімано огорож - бо топити чимось треба було...З хат познімали водостічні труби - доводиться піднімати їх вгору, бо це коштує не малих грошей! Шановні можновладці! Наведіть з циганами порядок!!!

ДН
до нижньої марги

і туй ти мацкалі виноваті?лем із за таких як ти се тепер ся творить..коли усе кось виноватий,лем не сам..путін ти в голову насрав по ходу,тогось така тупа марга

ДВ
Для всіх

Ниякі они ни націоналісти,а нидоноски які палять шатрі май бідних циган.Чуму тим ся низанимать офіційна влада.І чуму оно ся зве СІЧ 14,а ни СРАЧ 13,12,11.І чуму они свої морди попрятали у балаклави.Скорше всього сись СРАЧ 14,РОБИТЬ ПРОВОКАЦІЇ,оби кацапоголові мали што муркуніти.

МВ
Микола володі

І у Виноградові теж дайош!!!

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

Але вони себе ідентифікують,як націоналісти.Вони були збройною силою при державному перевороті. Файна в нас держава,різного штибу ЧВК безчинствують,а держава ніби ні при чому.Фашизм також аналогічно починався!Якщо не знайдеться сила,яка знищить оці с14, азови,пс,нф,січі,нац.дружини...то Україні це відіб’ється кровавим харкотинням!

С
Сріберньій

Ви хоть раз виділи оби націоналісти боролися з реальними проблемами які є в країні ? З корупційов , з проблемою убитих доріг , з проблемою мізерних пенсій і малих зарплат , з беззаконням у державі , виступали за збереження природи ? правда нет ? ! Ви виділи оби они пікетували маєтки олігархів ? тоже нет ... а коли треба шуганути мадяр а вадь циган , они туй як туй . Совпаденіє ? ни думаву ...

С
Сріберньій

які в то " націоналісти " ?! скорше наняті для сьої акції тітушня із спортзалів , а ведучі в них молоді переодіті менти . Ісе іменно для того оби Європа ни войотила , і оби менти ся не світили і оби ни чинили "принизливу " бо они реформовані , роботу . Ниє нияких націоналістів самих по собі , усі ходять пуд владов .

ЦЄ
Цвірінь Євген Горобуськович

У нас фашизму нема!Агов Європа ти осліпла?У євро не мош назвати цігана ціганом, а лиш ромом. Ко такі оті смолаві с14?,хто їм дав право чинити насилля?Та якби це сталося при “кровавому” Януковичу,то вже би засідав СБ ООН!Так,як засрали Київ швідомі галіцаї,то циганам і не снилося!

В
Володя

Даєш таку чистку в Березному

АГ
Аби гута вбила тих позорнику

Собакам - собача смерть Горе на них чекає, ой яке горе.. Дуже пошкодують щенята з сечі за такий поступок

З
закарпатець

якщо у вас завелися воші, то їх потрібно вивести...

М
Мікулаш

Шайка "С14" - бо то НЕ "правоохоронний орган", робить чин САМОСУДУ, ПОГРОЖУЄ громадянам України і ЗНИЩУЄ їх майно. Прокуратура - АУ !

P
pityu

скоро тот СІЧ добереться до Мукачево. Студентки педколеджу МДУ влаштували перфоманс про культуру сортування сміття

П
Порядок

Ще так у нас у місті треба навести порядок - бо дуже вільно гадять ...!!!

В
Ваня

Правильно респект

П
Правдоруб

Дуже правильно ХЛОПЦІ робите!!! Тільки так треба боротися із заразою - ВОГНЕМ!!!

Читайте також