Національна віза до Угорщини для українців стала безкоштовною

10
10

Таке рішення угорського уряду стало відоме сьогодні за результатами переговорів двох прем'єрів.

"Прем'єр-міністр Угорщини Orbán Viktor щойно повідомив про рішення - відмінити для українців плату за національні візи до Угорщини", - йдеться на офіційній сторінці Володимра Гройсмана у мережі Facebook. 

Як йдеться на офіційному сайті Посольства Угорщини в Україні, національна віза дає право на багаторазовий в’їзд та перебування на території Угорщини терміном більше ніж три місяці, максимум до 5 років.

Віза такого типу не надає права на перебування з метою працевлаштування, отримання прибутку, навчання або іншого виду підвищення наукової кваліфікації.

Національну угорську візу можуть отримати громадяни Румунії, Сербії, Чорногорії, Хорватії та України в угорських представництвах в країнах свого громадянства або за місцем перебування у вищеперерахованих країнах.

Коментарі

О
Оксана

На Словаки національна віза також безкоштовна вже 3 роки. Лим проблема, шо її отримати можуть лиш пару категорій людей. Угорську нац візу тоже 99 процентів бажаючих не зможуть отримати!!!

К
кум

но типирь зажиєме ......))))

В
Василь

Мадьярам: "Koszonom szepen!",Петі (і іншим бандитам-рагулям): чемодан-вокзал-Ростов.

З
Закарпаттячко

Хто хоче той із рока в рік має Шенген а не слухать обіцянки Петі

В
Вася

Які безплатні візи??? Петя Парашенко казав що ДО сьогодні скаже відколи в українців безвізовий режим. То такий 101-ий розводняк? Петя зовсім уже забрехався. Серед презиків такого клоуна блехливого ще не було!

5
555

ану най словаки дадуть визи вони и за гроши нехочуть откривати кокотина.

В
вован

Скiльки кiлометрова вiза

1
123

І шо не треба буде платити і за малу візу? Правда?))

К
кацапе

як,унизу тупы каклы,спорят,каки их у це европе на куй послали)))тупа деревня)))

Ф
Файта

Мадяри молодці.З папірями шалиякими людей не бабрають.Кому треба спокійно поїде. А сомарам всяким най поляки помагають.....з геноцидами.

Читайте також