Національний оператор мобільного зв’язку "Beeline" розширює покриття

8
0

на найвіддаленіші куточки Закарпаття

В результаті робіт по розширенню мережі мобільний зв’язок "Beeline" з’явився на території відомого заповідника "Долина нарцисів", розташованого в західній частині Хустсько-Солотвинської долини.

Долина нарцисів — унікальний ботанічний об’єкт, в якому знаходиться найбільший в Середній Європі ареал вузьколистого нарциса (Narcissus angustifolius). Тут також росте понад 400 видів рослин, серед яких багато реліктів, що збереглися з післяльодовикового періоду. Заповідна територія займає 257 гектарів рівнинної ділянки в заплаві річки Хустець.

"Мобільний зв’язок "Beeline" сприяє розвитку найвіддаленіших куточків нашої країни, допомагає збереженню їх краси і автентичності. Адже за допомогою GPRS і MMS, які надає "Beeline", туристи, які відвідують живописне Закарпаття, можуть оперативно ділитися фото і відео файлами унікальних об’єктів з абонентами стільникового зв’язку не тільки в Україні, але і у всьому світі. Завдяки сучасним технологіям мобільного зв’язку росте інтерес туристів до унікальних куточків нашої країни, що сприяє економічному зростанню і розвитку малих міст" — відзначив комерційний директор Львівського філіалу "Beeline" Сергій Дівін.

"Beeline" — єдиний оператор мобільного зв’язку, який надає особливі тарифні умови жителям Західної України. Зокрема, тарифний план "Західний" для абонентів Львівської, Закарпатської, Чернівецької, Тернопільської, Волинської, Івано-франківської і Рівненської областей надає можливість спілкуватися у середині мережі по 0 грн/хв., дзвонити на номери абонентів інших операторів в Україні і Росії по 0,70 грн/хвилина, а також здійснювати міжнародні дзвінки в країни Європи і СНД всього по 1,97 грн/хвилина.

Довідка:

ЗАТ "Українські радіосистеми" (100 % дочірня компанія ВАТ "Вимпелком") надає послуги стільникового мобільного зв’язку під ТМ "Beeline" з квітня 2006 року. Мобільна мережа компанії працює в 507 містах і понад 7000 інших населених пунктах, де проживає більше 41,3 млн. жителів (більше 86 % всього населення країни).

До групи компаній "Вимпелком" входять оператори стільникового зв’язку, що надають свої послуги в Росії, Казахстані, Україні, Таджикистані і Узбекистані, а також недавно придбані оператори в Грузії і Вірменії. Ліцензії групи компаній "Вимпелком" на надання послуг стільникового зв’язку охоплюють територію, на якій проживає близько 240 мільйонів чоловік. Географічне покриття мережі включає 78 регіонів Росії (136,5 мільйонів чоловік, що представляють 94 % населення Росії), а також всю територію Казахстану, України, Узбекистану, Таджикистану, Грузії і Вірменії.

ВАТ "Вимпелком" стало першою російською компанією, включеною в лістинг Нью-йоркської фондової біржі (NYSE). Акції Компанії котируються на NYSE під символом VIP.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також