Науковців МДУ залучать до розробки грантових проектів та міжнародної співпраці (ФОТО)

1
8

В міськраді відбулася зустріч керівництва міста з професорсько-викладацьким складом Мукачівського державного університету.

Йшлося про налагодження співпраці з питань розвитку міста. Насамперед пропонується долучати науковців до розробки грантових проектів.

«З осені цього року вже стартує процес подачі заявок нових проектів транскордонної співпраці. Тому місто зацікавлене в ідеях науковців, студентів міста в нових проектах, поглядах на розвиток міста, - звернувся до присутніх міський голова Андрій Балога.

Йдеться про розробку проектів, які готові фінансувати коштом ЄС. Зокрема, це стосується вирішення екологічних проблем, розвитку туризму, розбудови інфраструктури, відновлювальної енергетики. До подачі й розробки будуть долучатися й міста-побратимами Мукачева з ЄС, пише Мукачівська міськрада. 

Коментарі

ДІ
до Істинний викладач 16.09.2016 09:38

разве у вашем бизнес предприятии по торговле дипломами и научными статусами есть ученые? как по мне и судя по результатам гуугла, проезжая мимо, всмотреться в автопарк припаркованных дорогих авто во дворе вашей "кузницы знаний", не скажешь, что на фото истинные ученые, одни лица искаженные интеллектом. может кто-то ошибается? не думаву!

ДІ
до істинного викладача

ВЫ ВСЕХ УЧИЛИ ПОНЕМНОГУ, ЧЕМУ НИБУДЬ ДА КАК-НИБУДЬ...

ІВ
Істинний викладач

Давайте, шарікови, кидайте на вентилятор! У коментах блищить інтелект на рівні доїльного апарату! Але МДУ росте,розвивається і лавірує в складних ситуаціях. Студенти навчаються ті, які пройшли і природній відбір,тобто вміють критично мислити, мають достатній рівень знань і вміють виокремити пропаганду і реалії! МДУ-НАЙКРАЩИЙ ВУЗ!

В
викладач

Діти з освічених і пристойних сімей не навчаються в МДУ. Цей заклад розрахований лиш на недалеких селян, щоб отримати " папірь". Проте науковцям побажаємо успіхів у проектах та міжнародній співпраці і почуємо, який буде результат.

Б
балажці

надьо, сесе тобі не сільхоз, сесе тобі пансіон благородних престарелих дєвіц, а ти дівка уже ухоснована та який із тя доцент, там таких як ти бери не хочу! скоро там будуть ді ти! не журися, усім міста доста на базарі хрінь і крумплі продавати., йой надько, а тот головний директор муду Гоблик буде ряховати, який доход і расход, но як го там плановати буде вам обом.

БН
Балаж Надія

Чому мене не запросили на цю зустріч? Та я уже стала доцентом, а скоро буду і прохфесорков! Я на вас усіх подам заяву в суд про приниження честі, гідності і ділової репутації. Та я май розумніша на дарабі у Хріняшові, а ви так зо мнов поступаєте, но я вам ще усім укажу! Я до Москаля уже ходила, завтра тоже піду!

П
проФФеССор

Скажіть будь-ласка де оці усі "світила від науки" із мду примінили свої наукові досягнення конкретно на прикладі! Хто хоч один із цих "науковців" підняв із руїн хоча б одне знищене, збанкрутіле виробництво чи підприємство у своєму місті чи області яких за радянських часів було безліч, а наразі залишились одиниці і то ті, які працюють за рахунок інвесторів. про якість освітніх послуг студентам, які не можуть влаштуватися з дипломом цього вишу -NO COMMENT!

М
Макс

Подивіться на провальну вступну кампанію по економічному напрямку, запросіть звіт, скільки викладчів звільнилося з університету. І все після того, як ректором стала Т.Д.

Читайте також