Навіщо IT-сектору юридичний супровід – відповідає СЕО «Tretten Lawyers» Максим Носарев

13
0

Юриспруденція і будь-яка комерційна діяльність – завжди ідуть пліч-о-пліч, і з цим важко не погодитись, позаяк юридична допомога бізнесу, зокрема, в сфері ІТ, є запорукою успішної, ефективної діяльності відповідно до існуючих норм та в рамках чинного законодавства.

Певна річ, декотрі представники діяльності в сфері інноваційних технологій ще й досі вважають, що співпраця з таким фахівцем, як іт юрист – даремна трата часу і коштів на оплату його послуг. Чому це хибне твердження і яка роль правовиків у дуже поширеній та розвинутій на сьогоднішній день ІТ-галузі, - детальніше про це розповів CEO Tretten Lawyers Максим Носарев.

Юридична допомога ІТ-бізнесу: чому це важливо

За словами Максима Носарева, юридичний порядок – це запорука успішної діяльності будь-якого бізнесу, надійна гарантія того, що все функціонуватиме безпечно, легально та прозоро, без різних неприємних моментів та інших подібних речей.

Разом з тим, засновник Tretten Lawyers відзначив, що серед ключових питань ІТ-бізнесу, належне вирішення яких напряму залежить від фахового і грамотного юриста, можна виокремити наступні:

  • Детальне вивчення угод та іншої документації, визначення навіть незначних ризиків та оптимізація контрактів;
  • Стабільне вивчення та перевірка контрактів, угод, надання оцінки, внесення пропозиції щодо покращення тих чи інших пунктів угоди;
  • У випадку виникнення спорів між бізнес-партнерами – грамотний юридичний супровід, відстоювання інтересів клієнта задля подальшого позитивного вирішення подібних ситуацій;
  • Виконання інших супутніх завдань, пов’язаних з юриспруденцією тощо.

Крім того, на думку Максима Носарева, юристи є також просто незамінними фахівцями, коли виникає необхідність створення максимально комфортних умов для запуску проекту, стартапу з подальшою підготовкою необхідних документів для реєстрації юридичної особи, відкриття банківського рахунку та іншої пов’язаної з цим роботи.

Говорячи про діяльність Tretten Lawyers, очільник компанії відзначив, що наявний 18-річний досвід роботи, з яких 7 років – надання послуг представникам ІТ-сфери, допомагає йому успішно вести власну справу, разом зі своєю командою професійних юристів надавати клієнтам з ІТ-напряму якісні та ефективні юридичні послуги. І більшість з них співпрацює з Tretten Lawyers на постійній основі.

Спеціалісти компанії з повної відповідальністю беруться за той чи інший проєкт, виконують свою роботу професійно, добросовісно та в чітко визначений строк. Крім цього, ведеться постійна комунікація з клієнтами, зокрема, в режимі онлайн, що дає змогу оперативно та ефективно вирішувати питання, що виникають в процесі співпраці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також