Навіть через конфлікт з Києвом Угорщина не виступатиме проти продовження санкцій щодо РФ

9
8

Про це заявив глава МЗС Угорщини Петер Сіярто в інтерв’ю російській газеті "Коммерсант".

Сіярто нагадав, що доки закон про освіту зберігає чинність, Угорщина не підтримає жодної української ініціативи і жодного важливого для України питання у міжнародних організаціях.

— Санкції – це окреме питання. Ми не раз підкреслювали, що зацікавлені в тому, щоб взаємовідносини між Росією і Євросоюзом, а також Євросоюзом і Євразійським союзом будувалися більш прагматично і спиралися на взаємну довіру, - сказав він в інтерв’ю російській газеті "Коммерсант".

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/2174894-ugorschina-ne-vistupatime-proti-prodovjennya-sanktsiy-schodo-rf-cherez-konflikt-z-kievom.html.

— Але в той же час ми не раз підкреслювали і те, що хоча ми і не вважаємо санкції, скажімо так, "успішними", ми не станемо підривати європейську єдність – адже в ній сила Євросоюзу, - заявив Сіярто.

Нагадаємо, днями Гриневич зустрілася з генсеком Ради Європи.  Експерти РЄ дуже позитивно оцінюють реформу освіти. Щодо статті 7 чекають на думку "Венеціанки".

Коментарі

Б
Бувалий

Був по пенсійному укр. посвідченню в басейні Ніредьхази.Скидка такато. Україна Берегово басейн....пенсіяшам,бо вони украинци,скидка 0.Во мадяри права качают.

Г
Гость

Проблема не в украинском языке , проблема в том что венгы мечтают о своей империи. Отсюда и бесятся. Венгрия склонна к нацизму со времен времен венгерской революции в 19 веке. Верхушка Венгрии соревнуется в националистическом угаре с «йоbbик». А во всем виновата Украина- фактом своего существования наверное

В
Василь

Фатьовський Легінь із Карпатської мочі думає ош то уже підтримали)

ДЗ
До заперевального

Парламентська асамблея Ради Європи отримала запит на проведення дебатів за законом "Про освіту" під час сесії, що відбудеться 9-13 жовтня. Про це повідомила співробітник зі зв'язків із громадськістю Ради Європи Тетяна Баєва, передають "Українські новини". "Є прохання про проведення термінових дебатів на тему "Новий український закон про освіту: серйозна перешкода для викладання рідних мов національних меншин", - сказала вона. В повідомленні зазначається, що остаточний порядок денний буде прийнято ПАРЄ в день відкриття сесії 9 жовтня.

Л
Легінь

Рада Європи признала закон "Про Освіту" таким шо відповідає всім міжнародним нормам. Скоро це саме зробить і Венеціанська Комісія. І шо тоді скажуть мадяри? Скажуть то шо і москалі- """Вьі все врьотє- вы все фашисты"" Доки в Мадярщині неонациські Йуоббіки засідають в парламенті- доти адеквату від мадяр очікувати не прийдеться. Якби Мадяри могли - то санкції проти еРеФії були би вже зняті. Всетаки Дотації з Брюсселю поки важливіші. Дуже прикро шо під боком маємо такого сусіда- який мріє про відродження своєї мателької імперії- В яких Йуоббіки(не путати з матюком) визначають внутнішню і зовнішню політику А поки тут набіжать мадярські боти- і будуть розказувати шо то всьо заперевальні Львівські фашисти і ві все втьотє)))

0
02.14

осінь, загострення у шизофреніка заперевального)

С
сеня

Вы к Украинской власти примените санкции за коррупцию в стране.И по по строже по строже. Они хотят войти в ЕС царями.

Ф
Фелетовт

В Угорщині розуміють, що Америка далеко, а Росія близько. Нашто вадитися із сусідами? Цього не розуміють в Україні.

Читайте також