Найбільш трендові джинси жіночі: простота та шик у кожному рішенні

7
0

З чого починається будь-який аутфіт та необхідний мінімум гардеробу в цілому?

Звичайно ж, з бази: брюки, штани, джоггери, джинси жіночі. Ці вироби можуть бути присутніми у величезній кількості образів у різних стилях. Фешн-стилісти радять наповнювати шафу безліччю футболок, блуз, світшотів, толстовок та багатьма іншими варіантами верху, а ось кілька пар джинс є головною складовою будь-якої комбінації.

Виріб став маст-хевом для кожного з нас ще багато десятиліть тому. Тоді він був необхідним для різноробочих, але тепер вважається головним і позачасовим трендом, який виробляється в масі фасонів, кроїв та кольорів.

Різні виробники вносять особисті фарби та настрій. Саме власні та неповторні ідеї цих брендів дозволяють нам вибирати ідеальне серед тисяч.

Яким надаєте перевагу саме ви?

Може класичним відтінкам, скінні та прямому крою? Такі варіації розглянемо в асортименті BOSS. Фірма виробляє одяг у нетривіальному, але спокійному стилі. Тому й штани ми побачимо в універсальних та не перевантажених дизайнах.

Якщо ж розглядати велику різноманітність колекції Guess, то тут ми знайдемо моделі із завищеною та низькою посадкою, кльош, обтягуючі, прямі, з потертостями або підворотами, та багато інших. Ці варіанти ми носимо у повсякденних іміджах, або з розкішними блузами та човниками, адже саме ця фірма виготовляє одяг для добробутних жінок.

У HUGO варто придбати моделі у блакитних тонах. Вони виглядають нереально статусно завдяки своїй простоті. Також, можливі інші забарвлення. Прикрашають їх патчами з логотипом компанії — це додає акцентності.

Найбагатший асортимент знайдемо у магазині Levi's. Лейбл спеціалізується на товарах із деніму, тому максимально розширює різноманітність моделей. Ми можемо скомбінувати тотал луки з деніму, додавши сюди джинсову куртку та сумку.

А Superdry запропонує нам варіанти, які візуально подовжують ноги і роблять силует фігури струнким. Найбільш екстравагантним виробом є альтернатива зі шкіри. Вона стала нереально актуальним та стильним трендом цього сезону, і ми радимо його обов'язково додати до свого арсеналу.

Виберіть для себе улюблену марку та джинси на сайті інтернет-магазину Ultrashop. Компанія пропонує весь перерахований перелік виробників і максимально приємні умови для здійснення покупок. Отримайте швидку доставку, бонуси та багато іншого. Приємного шопінгу!

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також