Найбільше підприємство Берегова "Берег-Кабель" змінило директора

74
0

На одному з найбільших інвестиційних підприємств нашого міста – ТОВ "Берег-Кабель" – відбулася ротація керівних кадрів.

Німецька фірма-засновник призначила на посаду виконавчого директора 58-річного ЕндреТомора, який до цього займався виробництвом і збутом готової продукції. Він змінив  Яноша Фрея, який директорував тут з 2005 року, а тепер повернувся на батьківщину – в Угорщину. Директором на виробництві працюватиме Томаш Вереш, який донедавна був заступником керівника.
Як повідомляє газета "Берегово", новий керівник "Берег-Кабеля" зустрівся з т. в. о. міського голови Віталієм Кайновим. У розмові підкреслено, що підприємство і надалі працюватиме стабільно, основна увага буде звертатися на якість продукції, якої торік експортовано на майже 16 млн. грн. Наголошувалося, що "Берег-Кабель" не планує згортати виробництво, отож чутки з цього приводу безпідставні. Навпаки, тут і надалі розширюватимуть виробничі площі, а вже до квітня кількість робітників зросте до семисот (нині тут працюють 586 осіб).

Від редакції: інвестиційне підприємство «Берег-Кабель ГмбХ» працює на Закарпатті вже шостий рік. Спеціалізація – виробництво та продаж (в Україні та за кордоном) джгутів, кабельно-провідникової продукції. Виробництво розташоване у м. Берегово. Потужність виробництва за минулі роки – близько 700 тис. автомобільних джгутів на місяць. У 2011 році підприємство сплатило майже 900 тис. грн. податку на прибуток.

У 2012 році керівництво "Берег-Кабель" планувало розширення виробництва - зокрема мова йшла про будівництво нового заводу на 500 робочих місць  на околиці Іршави. Директор заводу Янош Фрей зустрічався  з губернатором області Олександром Ледидою, розмова йшла про проблеми щодо повернення ПДВ (підприємство працює на давальницькій сировині).  Чи запрацює це підприємство на Закарпатті – наразі не повідомляється. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також