Найбільше в обігу перебуває фальшивих банкнот номіналом 50, 100 та 200 грн (Інфографіка)

10
3

Водночас у ЄС найчастіше підробляють банкноти номіналом 100 та 200 євро.

Згідно з офіційними даними НБУ, відсоток фальшивих банкнот в Україні значно нижчий, ніж у Європейському Союзі, при чому, в Україні спостерігається позитивна динаміка - зменшення кількості фальшивих банкнот у співвідношення на 1 мільйон справжніх.

Водночас, у ЄС відсоток фальшивих банкнот натомість росте. Дивимося інфографіку.

Коментарі

M
Menes

Еврейский Захват Украины Еврейский Захват Украины. Шокирующие доказательства! Пришло время отбросить в сторону все личные амбиции — на кону судьба нации, её будущее и даже само её существование. Никогда не сдавайся! Пришла пора, чтобы каждый русский человек и каждый представитель других коренных народов России, перестал быть рабом и работать на благо чужеземцев, явных и скрытых врагов-паразитов, а стал свободным человеком, созидающим, несущим благо своему РОДУ, своему наРОДу, стать благоРОДным.. Смотреть видео: Еврейский Захват Украины http://antisionizm.info/content/527.html

Д
Добрый

Фальшивомонетчики занимаются реальными деньгами, а украинская гривна никому не упёрлась! Упоротых мазохистов мало.

У
Українець

Дані - повна БРЕХНЯ. НБУ видає бажане за дійсне. Працюємо в сфері торгівлі, обороти кілька мільйонів в місяць, тому є певна "своя статистика". Найбільш популярні підробки - 50 та 20 грн, бо на них мало хто звертає увагу. Підробка на 200 грн траплялася лише 2 рази за останні 6-7 років. Тому хай НБУ надрукує свою статистику на своєму крутому папері і використає в туалеті за призначенням, бо їхня статистика - брехня. Хай краще розкажуть, як на протязі кількох місяців 2014-го вони друкували гроші, шо в банкоматах вставляли всі новесенькі купюри із номерами піряд. А зараз маємо доллар по 26 і тотальне зубожіння населення.

Читайте також