Найбільший боржник з невиплати зарплати у Берегові - термальний басейн "Закарпаття" (ФОТО)

23
9

Сьогодні, 18 листопада, у Берегові засідала міська комісія з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На цю зустріч запросили керівників підприємств, які заборгували своїм працівникам найбільше - в.о. начальника підприємства «Берегівське ЛАГ» Богдан Шайного та колишнього начальника Учбово-спортивної бази «Закарпаття» Віктора Годинку, - повідомляють у Берегівській міській раді.

Богдан Шайного повідомив комісії, що вже працює над погашення боргів - за час перебування його на посаді було сплачено більше 100 тис. грн. На сьогодні підприємство боргує ще 390 тис. грн. Основною причиною заборгованості - відсутність покупців на технічну деревину. Керівник підприємства подав план погашення заборгованості, в ньому зазначено, що «Берегівське ЛАГ» обіцяє погасити усі борги в лютому 2014 року.

В УСБ «Закарпаття» (спортбаза та відомий термальний басейн) справи набагато гірші - підприємство ліквідоване, а боргів у нього залишилося майже на півмільйона. За словами начальника управління соціального захисту населення Василь Мегіц на попередній сесії Берегівської міської ради доповів, що лише по заробітній платні УСБ «Закарпаття» ще досі має борг у 286 тис. грн.

Отже, де взяти гроші - невідомо. Бо минулого року спортбаза перейшла у приватні руки комусь з київських можновладців і всі зароблені на туристах гроші йдуть у столицю. Господар термальних ресурсів нині ТОВ «Рекреаційно-спортивна база «Закарпаття», яке зареєстровано в м. Київ (директор В.Клепка). За неофіційною інформацією басейн разом з готелем та спортивними залами, навколишньою інфраструктурою та землею має прямий стосунок до міністра АПК Анатолія Присяжнюка.   

Коментарі

П
ПРАЦІВНИКУ

Ти точно заказний-"шестьорка" Клепки.Ти урод точно не хрена не робиш а лише докладуєш начальству про всьо.А зарплата у два рази бульша чим у нас.Но наші прокльони не затримаються і не чесні гроші підуть на лікарство вам і вашим сім"ям.Дай бог!І най начальник знає што і у Берегові є і прокуратура і городська власть яка нас точно захистить.

Т
Турист

Не знаю хто такі Лабойко і Клепко, скажу тільки, що в Берегово їздимо сім'єю на лікування. Відпочиваємо з 2010 року кожен рік. Останній раз помітили значні покращення умов, а саме: в кімнатах зникли таракани, відремонтували душові, оглядають відвідувачів перед басейном, можна тапочки придбати одноразові і т.д. Загалом зараз стало більш комфортніше там відпочивати і помітно, що з'явився хазяїн, не тільки тупо беруть гроші, а й роблять щось для людей!

П
Працівник

Явна заказуха. Раніше Лабойко з Усенком та місцевою владою просто дерибанили гроші. От жаба й душить. Сьогодні на базі наведено порядок, сплачуються податки, утримується Берегівська ДЮСШ, постійно проводиться ремонт. Від співробітників дійсно вимагають працювати, а не просто робити вигляд та отримувати зарплату. А хто не хоче працювати - той просто сидить та пише брудні коментарі під цією заказухою.

Б
берегівчанка

антисанітарія із-за некультурних відвідувачів, які можуть все тільки поламати і нагадити всюди, підримувати порядок дуже важко коли відвідувачі самі його не підтримують, Клепка хороший хазяін, і за рік багато чого зробив для басейну, а ми даже неможемо траву перед будинками багатоповерхівок покосити і мусор зібрати, а тих хто працює над благоустрієм тільки і об...ємо, нажаль такий менталітет Берегівчан, а щодо людей які як раби працюють я думаю там нікого кайданами не закривають.

0
007

Біда тут не в Клепці і не в Лобойці. Біда в системі, а сама велика в нашій країні. Всі тільки обсуждати могуть друг друка. А щоб зробити щось корисне щоб цю сітуацію змінити нажаь нікого нема. От так житиме далі обсуждаючи то одного то другого. А з Клепкою біди немає ніякої. Він теж чиїсь вказівки виконує.

Т
Тібор

дивно, що у Берегові є такий чудовий басейн, а там така антисанітарія... мої друзі з Угорщини більше не хочуть туди йти. Мабуть все залежить від власника - чому мерія в Берегові не робить нічого, аби щось змінити?

С
Спортсменка

Нажаль Клепка в сто раз гірший за Лобойку.З Лобойком можна було робити ,це людина місцева і нормально поводилась з робочими.А це бидло столічне лише гребе гроші а люди як раби прцюють за мізер без вихідних.Обклався жо....зами в епостасях гол.буха і її чоловіка і знущаєся над місцевим людом.Куди позирає городська власть.Чого хоть раз не провірять добре їх всіх прийшлих.Перевірки на них треба куди дівають тілько бабла.

7
777

Підприємство з боргами юридично ліквідувати не могли, без процедури банкрутства. Очевидно, що хтось дуже поспішав хапнути базу, от тепер нехай розраховується або визнається недійсним договір оренди на 49 років. Вихід є завжди, біда, що ніхто його не хоче шукати.

О
Олександр

Слава Богу що поміняли Лобойку,Клепка настоящий хазяїн.

Читайте також