Найближчої доби в області очікується хмарна з прояснениями погода,

8
0

без істотних опадів

    Місцями можливий туман,слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вдень малохмарна суха погода. 

   Вітер змінних напрямків слабкий. 

      Температура повітря вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 5-10° тепла, в горах подекуди вночі 5-8° морозу, вдень 0-4° тепла. 

     На автошляхах: вночі та вранці без істотних опадів, на окремих ділянках доріг туман, слабка ожеледь, ожеледиця. Вдень без опадів. Видимість добра, в тумані 200-500м. 

     21 листопада очікується малохмарна. Вітер південно-східний 7-12 м/с, вдень на високогір’ї 20-25м/с. Температура повітря вночі від 1° тепла до 4° морозу, вдень 5-10° тепла, в горах місцями вночі 5-7° морозу, вдень 0-4° тепла. 

     22 листопада очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 7-12м/с, місцями 15-20 м/с, на високогір’ї 25-30м/с. Температура повітря вночі 0-5°, вдень 7-12° тепла, в горах подекуди вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла. 

     З огляду на те, що 21-22 листопада в гірських районах області передбачається посилення вітру до 25-30 м/с, ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців гірських населених пунктів з проханням вжити всіх заходів безпеки аби не постраждати від вітру – прибрати або закріпити речі, які знаходяться на подвір’ї або балконі; відтранспортувати авта з-під ліній електропередач та сухих дерев, позачиняти вікна та по можливості захистити їх щільними віконницями, прибрати ліжка з-під вікон з великими шибками, а також не здійснювати висотних робіт, повідомили з ЦП ГУ МНС України в Закарпатській області. 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також