Найближчої суботи закарпатські «пересічники» заблокують щонайменше 2 КПП на кордоні з ЄС

9
27

Водночас, як повідомив у спеціальному коментарі для Mukachevo.net один з учасників майбутньої акції протесту Павло Павлов, блокування відбудеться не тільки на Закарпатті.

У суботу, 12 листопада, з великою ймовірністю буде заблоковано КПП «Ужгород» та КПП «Солотвино» (Тячівський район). 

Крім того, планується перекриття автодоріг Київ-Чоп та Київ-Одеса, проте, в яких саме місцях наразі не відомо. Радикально настроєні і «пересічники» із Львова.

Тим часом, у Києві під Верховною Радою вже триває голодування одного активіста, у середу до нього долучиться «кіборг». Вони вимагають від влади звернути нарешті увагу на проблему «пересічок».

— Люди настроєні рішуче і хочуть перекривати всі КПП на Закарпатті. Але скільки вийде побачимо у суботу, – зазначив активіст.

Єдиною вимогою наразі залишається дотримання чинного законодавства України та норм Стамбульської конвенції.

Між тим, після заяви активістів-«пересічників» правоохоронці майже синхронно заявили про незаконні блокування кордону. Більше того, у четвер, 10 листопада в Ужгороді ДФС спільно з поліцією та прокуратурою навіть скликали прес-конференцію.

Зауважимо, що цьогоріч КПП «Ужгород» блокували вже кілька разів. Останнє блокування тривало 3 дні, при чому цілодобово.

Коментарі

V
vb

тут багато людей пишуть яким заце заплатили а насправдi маэ бути вiльний вибiр людини на чому iздити чи на мерсi чи на ланосi а тут дектатура яка губить простих людей

ДІ
До Івана

Я більше ніж впевнена, що ти патріот своєї держави, але іще більше впевнена, шо ти не працюєш у цю країну можливостей на державній роботі.. У цій країні люди, які працюють на державній роботі і можуть собі купити машину на укр номерах, або хабарі беруть, або бізнесом займаються.хто як може, легальним, нелегальним.. А вчитель, коли отримує зарплату 2500 на місяць, то скільки часу має проробити, щоб купити машину? А жигулі на укр. номерах не портять повітря.. Умніки тут зібрались і понти свої ганяють.. "Своїм існуванням" ? Та ти взмозі казати комусь, що портить життя своїм існуванням? А ти нікому не портиш? Та ти егоїст і нічого більше..який нажирається на других і понти свої ганяє тут! А називає себе патріотом держави..

І
Іван

Причому тут корита? - та ні до чого по великому рахунку. Різна гума, димлячі двигуни, ірдаві діри. Люди, які не мають мати можливості їздити - іздять. Всього лише. "створює проблеми на границях" - кожний пересічник їх створює просто своїм існуванням. "я підтримую і поважаю тих людей, які мають машину з Європи" - а я ні. Вони погіршують якість мого життя, вони проти держави в якій живуть. "шо в нього ін. реєстрація, значить він свиня" - він свиня. Він дурить державу у якій живе, не платить податки і заважає іншим перетинати кордон швидко навіть якщо дотримується правил ПДР..але це скоріше чудо.

ДВ
До всіх вас

Причому тут корита? Я хочу бачити, що всі ви, маєте машини на укр. номерах, до того ж працюєте на державній работі. Я проти тих, хто понти ганяє, створює проблеми на границях і на дорозі, але я підтримую і поважаю тих людей, які мають машину з Європи, працюючи в Україні за копійки. Може у тих людей машина як засіб танспорту, а не понти ганяти? І не можна судити всіх по тому, шо в нього ін. реєстрація, значить він свиня, так як не можна казати про всіх водіїв з укр. реєстрацією, шо вони адекватні і дотримуються ПДР. Судіть себе і до інших не доберетесь!

Ч
читач

Чому носяться з ними як з писаною торбою коли купляли знали що їх чекає. Чорним по білому умови прописані доскачуться.

У
Українець

В Украіні все злочинці хто не працює на заводах за 1500 грн

911 до 89

Ви хочете сказати що 20 річна 9 ка краща ніж 20 річний мерседес ? Мерседес 20 років їздив по європейським дорогам і ремонтувався на європейських сервісах, а 9 ка зроблена з " бумаги' та ще їдить все життя по бездоріжжю. Ціна 9 ки - 3000 $ a мерса 1000$ і питання яка із них більше коптить і троцконить

Г8
Гість 89 до 911

Про які нормальні машини ви говорите? 90% авто з іноземною реєстрацією коптять і троцконять гірше ніж КАМАЗ 30 річний!

1
123

Прокуратура, дфс I сбу замicть того шоб займатися в першу чергу корупцiонерами, в тому числi в своих рядах, займаеться "пересечнiками". Сала Украинi -героям сала!

В
ВОЕНКОМ

Очень быстро разблокируем любые блокировки,при себе иметь еду на 2 дня и сменное белье

?
?

бачили очі що купували хіба зразу не знали, що автоматично вступили у секту пятого дня? а тепер робити безпредєл? не правильно це

9
911

Ко хоче їздити на черметі най си купить 9 ку бо нормальні люди хочуть возитися на нормальних машинах

ДШ
Джонис Шатц

Най ідуть у Словаках перекривуть, ци довго їм будуть терпіти?

А
адекват

А що мають робити інші люди яким потрібно за кордон? Так розумію, що в цих "фатьовів" часу багато -робота не плаче. Але як що для них 35 євро(як було запрпоновано їм у Києві)в місяць багато тоді потрібно діяти згідно чинного законодавства, а не губернатору з ними час гаяти - зупиняти, штрафувати, конфіскувувати на металолом, а то взагалі вже нагліють.

В
Володимир

Не страна, а циган табор, кордони пререкривають хто хоче, треба танками переїхати пару машин цих блокувальників, зробити їм пересечку кожні 24 години і буде спокій.(Кінчеш вже забитий тим хламом шо в європі пресом давлять). Маєш паспорт європейський катайся на європейських номерах, маєш Український якщо нема грошей на норм. машину - бери краще 9-ку за 3 тис. як 20 річний корч з Європи який постоянно буде на ремонті і не парь собі і людям голову! ;-)

З
Закарпатець

А як вони себе нахально поводять на кодоні !Як *хазяева жизни*.Без черги пруть.Недавно довелось спостерігати таку картину,коли пересічник намагався стати в чергу перед словаком,а той не хотів його перед собою пустити,то пересічники як стервятники злетілися до словака з криками і лайкою.Але словак молодець-не побоявся і не пустив.

ДМ
до мукачево

Ти точно малохольний. Пішохідний перехід теж є регульованим при наявності світлофора ,або регулювальника. У суботу, коли народ з дітьми їде провідати родню ,створювати перепони і незручності? на співчуття і підтримку місцевих жителів не розраховуйте.....

З
Закарпатець

Ці пересічники вже зовсім охриніли!

І
іван

ПУСТИ ПСА ПОД СТІЛ ТА УЛІЗЕ НА СТІЛ

1
123

то долбойби і нероби,можеш ходити кілько хочеш,лиш позирай аби ти ноги неполамали

Р
рок

А дорогу на Конча-Заспу перекрити слабо? При чому туй кордон. Пресуйте жирних мацурів із ВР. Най приймауть закони діла чиляди, а не діла себе.

1
1

Нероби

М
мукачево

і попробуєме. будеме з хлопцями по пішеходному переходу ходити - все законно

Г
Гаррі

Кожного блокування проїхатися бульдозером по їх тарантасам - менше стане, а власників судити і посадити. Тільки так мож шось зробити з хитрими "патріотами", які не платять податків (най лохи кормлять пенсіонерів), грубо і часто порушують ПДР, законодавство і заважають нормальним громадянам якісно жити. Нормальні громадяни країни (які заплатили і продовжують) платити податки раз чи два на рік їдуть за корднон і завдячуючи "хитрим" пересічникам, бідним пановам, хотять їздити на старому пасаті замість сенса, якій їм в самий раз..мають годинами стояти на кордоні, крім того пропускаючи армію пересічників-блатників.

1
1132

най лем попробують

В
Василь

Дебіли кончені жеброта

М
мукачево

і ми підемо перекривати київ-чоп в районі епіцентра в 09.00 в суботу

Читайте також