Найчистішим містам і селам Закарпаття даруватимуть субвенції

3
0

у рамках конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і зразкового громадського порядку»

Закарпатська обласна рада оголосила обласний конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і зразкового громадського порядку». Призом для переможців стануть субвенції з обласного бюджету на розвиток інфраструктури населених пунктів. Про це сьогодні, 14 травня, повідомив власкор ЗІКу.



Конкурс триватиме до 15 листопада. Переможців визначатиме конкурсна комісія, на розгляд якої громади повинні подати заяву про участь, інформацію про розвиток населеного пункту, довідку органу внутрішніх справ про стан злочинності, фотографії об’єктів соціально-культурного призначення, відгуки у друкованих ЗМІ.



До критеріїв рівня благоустрою території населеного пункту, за умовами конкурсу, входить кількість витрачених бюджетних і позабюджетних коштів на вулично-дорожнє господарство, озеленення, зовнішнє освітлення, санітарну очистку; кількість цвинтарів, пляжів; будівництво об’єктів комплексного благоустрою, створення належних умов для праці, відпочинку і дозвілля громадян, залучення їх до занять фізкультурою і спортом тощо.



Розмір субвенції, яка надаватиметься у якості призу переможцям, становить від 10 до 50 тисяч гривень.



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також