Найгарнішу студентку

8
0

оберуть на конкурсі краси «Міс Студентство Закарпаття ’ 2009»

Минулої суботи в Мукачеві стартував третій за ліком конкурс, у якому за звання королеви змагаються найкрасивіші закарпатські студентки. У ресторані «Пуассон» під час виїзного засідання Ужгородського прес-клубу реформ журналісти мали змогу поспіл­куватися з організаторами конкурсу й на власні очі побачити першу партію конкурсанток під час кастингу. З 17 дівчат, що зголосилися пройти відбір, організатори відібрали сімох найгарніших. 

 Ідейний натхненник кон­курсу Владислав Лакатош, голова правління агенції «StarTime», розповів «Паланку», що студентка, яка у підсумку переможе, отримає путівку до Туреччини. Побачити конкурсанток у всій красі можна буде 14 травня в Ужгороді, в облмуздрамтеатрі. До того пройде ще один кастинг в Ужгороді, де журі визначить ще десяток учасниць головного фінального дійства. Він відбудеться 2 травня.  

Владислав Лакатош каже, що організовували конкурс спільно з управлінням освіти і науки обласної державної адміністрації. Завдяки цьому студентки всіх навчальних закладів краю були поінформовані про можливість позмагатися за титул най­красивішої. Це підтверджує підсумок першого кастингу: 7 конкурсанток, що успішно його пройшли, представляють 6 закарпатських навчальних закладів із Хуста, Мукачева, Міжгір’я, Берегова, Ужгорода.

На учасниць чекають фото-відео сесії, інтелект-конкурс. Стосовно виходів на сцену, то організатори планують урізноманітнити програму, не обмежуючись «холодним» дефіле. Так, уже відомо, що дівчата обов’язково матимуть вихід у національному вбранні і, можливо, у весільних сукнях. До журі цьогорічного конкурсу увійдуть не тільки місцеві відомі люди, а й представники всеукраїнських конкурсів краси.

Цікаво, що торішня переможниця Тетяна Денисюк, яка навчається в ЗакДУ, після закарпатського конкурсу спробувала взяти участь і в регіональному західноукраїнському змаганні вродливиць. І вельми успішно: наша красуня стала першою віце-міс Західної України.

Владсилав Лакатош зізнав­ся, що провести конкурс краси такого рівня доволі непросто. Як із фінансового боку, так і з суто організаційного. До речі, цьогоріч головним спонсором «Міс Студенства Закарпаття» став мукачівський діагностичний центр «Високі медичні технології», що входить до всеукраїнської мережі діагностичних центрів «MediVIP».    

Отож іще раз повторимо, конкурс відбудеться 14 травня в облмуздрамтеатрі. Красуні-студентки ще мають час наважитися взяти в ньому участь. Для цього треба прийти на суботній кастинг в Ужгороді.

Ярослав СВІТЛИК

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також