Найкращі чохли для iPhone 12

11
0

Як тільки iPhone 12 поступив у продаж, світові виробники відразу ж представили широкий спектр чохлів для останнього смартфона Apple.

На веб-сайті https://chekhol.com.ua/chehly-dlya-iphone-12-kupit/ ви можете замовити найкращі чохли для iPhone 12, починаючи від мінімального і закінчуючи більш стильним.

Оснтаннім часом на ринку з’явилися наступні моделі.

Чохол Ghostek Covert Clear для телефону Ghostek iPhone 12

Ghostek виготовляє одні з найбільш стильних сучасних чохлів для телефонів на ринку, а їхній чохол Covert Clear для iPhone 12 — останній приклад. Його прозорість та червоне обрамлення виглядають вражаюче, в той час як він має ряд функцій, які забезпечують майже максимальну довговічність. Серед них:

  • вдосконалена протиударна технологія;
  • стійка до подряпин спинка;
  • амортизаційні кути;
  • рамка, що піднімається для захисту камери та екрану.

Поряд з найрізноманітнішими випробуваннями чохол Ghostek Covert Clear пройшов також тестування військового рівня на падіння. Окрім довговічності, він також може похвалитися ковзаючими рукоятками, вбудованою регульованою підставкою та підтримкою бездротової зарядки.

Чохол для iPhone 12 Speck Presidio2 Grip

Компанія Speck випустила чохол Presidio2 Grip для iPhone 12, що поєднує майже всі функції, які ви хотіли б мати. Він дуже довговічний, а при його виготовленні було використано технологію Speck «Armor Cloud», щоб забезпечити захист від падіння, що можливо завдяки, частково, крихітним повітряним капсулам, які розташовані безпосередньо під поверхнею корпусу. Протиковзання означає, що буде дуже важко випадково впустити iPhone 12, витягуючи його з кишені або гуляючи з ним по вулиці. Незважаючи на такий рівень захисту, матеріал на дотик комфортно м’який, тоді як його додатковий антимікробний захист не пропустить більшість бактерій (але не вірусів).

Супертонкий чохол Totallee для iPhone 12

Цей чохол для iPhone 12 поєднує в собі мінімалістський гарний вигляд та максимальну функціональність і комфорт. Він виготовлений з дуже тонкого матового пластику. Завдяки цьому його дуже зручно тримати, а також дуже легко покласти в кишеню або сумку, тоді як матовий пластик поєднує в собі гнучкість і достатню твердість, щоб захистити від більшості повсякденних пошкоджень. Даний чохол представлено в білому, чорному, темно-синьому та зеленому кольорах. При цьому кожен колір забезпечує витончену насиченість тону, яка доповнює стиль iPhone, а не погіршує його. Він також доступний з прозорого пластику.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також