Найкрасивіша українка мріє поїхати до Африки,

11
0

бо це змінить спосіб мислення

Володарка титулу «Міс Україна-2007» ужгородка Ліка Роман зізналася на вчорашній прес-конференції в Ужгородському прес-клубі, що мріє відвідати бідні країни Африки. Від цього, на її думку, міняється спосіб мислення. Про це сьогодні, 13 грудня, повідомив власкор ЗІКу.

«Я була у зовсім іншому світі, іншій культурі. Завдяки конкурсу я дізналася про культури і в тому числі про внутрішні, приховані від стороннього ока проблеми ще понад 100 країн світу від їхніх представниць», – розповіла Ліка. Вона також зізналася, що значно розширила свій кругозір і світосприйняття. Навіть планує поїхати до Африки. За словами красуні, від «гламуру» інколи необхідно відволікатися до насущних проблем. Навіть у столиці Китаю дівчина бачила жахливу бідність людей і вважає, що для кожної людини корисно побачити, як живуть окремі країни і народи, щоб тверезо дивитися на життя.

«Власних діток із виховною метою я обов’язково водитиму до дитбудинків, щоб вони бачили інший бік життя. Це міняє мислення людини», – каже Ліка. Крім того, вона поділилися рішенням витрачати гроші не на речі, а на подорожі. До конкурсу встигла побувати в США за соціальною програмою допомоги підліткам. Крім того, взяла участь у програмі навчання – підготовки до життя випускників дитбудинків. Навіть хоче запровадити щось подібне у Закарпатті. Каже, що із розробленими пропозиціями звертатиметься до Президента України Віктора Ющенка та у всі інші інстанції.

До перемоги на конкурсі "Міс Україна – 2007" Ліка Роман працювала в одній з ужгородськх перукарень, де її помітила клієнтка – Наталія Ворона, екс-дружина Нестора Шуфрича, член Національного комітету «Міс Україна».

Конкурс «Міс світу» проходив 1 грудня 2007 року в Пекіні. Представниця України до фіналу не потрапила, однак, вона ввійшла до TOP-20 найкрасивіших фігур конкурсу. На конкурсі Україну представляла Ліка Роман, студентка Інституту міжнародних відносин Ужгородського державного університету, що виграла титул Міс Україна в квітні 2007 року.

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також