Найнезвичайніші чохли на iPhone: чого ви ще не бачили?

13
0

Занадто страшні та оригінальні чи просто безглузді чохли для iPhone: найсміливіші моделі захисних аксесуарів. Чи може креативність захисного виробу на смартфон знизити його практичність? Що оберете ви: зручність чи унікальність?

Якщо вас цікавить виріб, що захистив би ваш смартфон від нерівних та брудних поверхонь, жирних слідів, води, пилу чи падіння, класичний інтернет магазин мобільних аксесуарів готовий запропонувати безліч чохлів на будь-який смак. Моделі для кожного телефону відрізняються своїми показниками міцності, стійкості до різних негативних факторів, способом кріплення та дизайном.

Проте часто власники сучасних гаджетів досить примхливі та вважають, що незвичного малюнка недостатньо, аби увиразнити їх індивідуальність.

Як виокремитися в натовпі

У пошуках більш креативних варіантів на них чекає розчарування, адже немає гідних пропозицій на ринку: або це досить примітивні варіанти, або ж зовсім шалені.

Саме про останню категорію йтиме мова, адже ми підготували підбірку з п’яти найсміливіших оригінальних чохлів для смартфонів.

Щоправда, їх навряд чи вдасться використовувати за призначенням. Такі аксесуари радше стануть вдалим способом пожартувати над приятелями. Їх також обирають ті, хто цінує кожну можливість підкреслити свою індивідуальність.

Страшно креативні

Серед унікальних дизайнерських аксесуарів для мобільних телефонів окремої уваги заслуговують моделі, що вражають та трішки лякають. Звичайно ж, на кожен товар є свій покупець, тож з різними намірами можна купити наступні дивакуваті чохли:

  1. Морський тарган для iPhone. Що спонукало створити цю чудернацьку модель? Перш за все винахідники хотіли створити такий аксесуар, що витримає і вогонь, і воду. Проте їм вдалось настільки реалістично передати деталі (лапки, пластини та щелепи), що подібний чохол захищатиме не тільки від механічних пошкоджень, але й від крадіїв. До речі, придбати такий рідкісний екземпляр можна лише в фірмовому японському магазині.
  2. 3D-чохол Siri для Apple iPhone. Дизайнери з США лише використали 3D-принтер та пластик, аби отримати живий, об’ємний образ Сірі, що світитиметься в темряві. Виріб вийшов ексклюзивний, проте зовсім не практичний.
  3. Аксесуар для iPhone у формі руки. Долонь, що кріпиться на задню панель корпусу, виглядає надто реалістично, аби не злякатися від такого видовища. Nami's iPhone 4 Hand Case японці створили для того, щоб люди не почувалися одинокими, аби їм було приємно та комфортно в світі гаджетів і нових технологій.
  4. Величезне вухо на iPhone 4. Як людське, проте збільшене вухо-чохол має назву Thumbs Up Ear Case.
  5. Ніс з отворами-ніздрями для пальців. Ця дещо гидка ідея називається «Hana», проте не лякає через те, що виготовлена з яскравого кольорового силікону.

Якщо ви не хочете бути схожим на всіх користувачів iPhone та ваше почуття гумору на високому рівні, екстравагантні чохли саме те, що вам потрібно.

"Джерело: mobo.net.ua"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також