Найпопулярніші моделі жіночих рюкзаків

47
0

?Жіноча елегантність багатолика. Ви прагнете комфорту, але хочете виглядати стильно? Ви шукаєте аксесуар, який ідеально буде поєднуватися і зі спортивними кросівками та зі строгим костюмом? Вам потрібний жіночий шкіряний рюкзак!

Елегантний та стильний, і одночасно неймовірно зручний та практичний.

Чому варто купити жіночий рюкзак BlankNote?

Шкіряні жіночі рюкзаки виробництва БланкНот мають ряд переваг:

  • Рюкзаки виготовлені з натуральної шкіри та пошиті повністю вручну.
  • Ми використовуємо якісну фурнітуру, яку закуповуємо у перевірених постачальників не перший рік.
  • На нашому виробництві запроваджено трирівневу систему якості.
  • На всі рюкзаки шкіряні жіночі ми надаємо гарантію 3 роки. Якщо в цей період з рюкзаком щось вийде, ми проведемо безкоштовний ремонт виробу.
  • Продуманий до дрібниць крій рюкзаків, розроблений досвідченими дизайнерами та майстрами.
  • Перед запуском нової лінійки рюкзаків у продаж, ми ретельно тестуємо кожну модель на зручність та функціональність.

Оскільки ми виробляємо товар, у нашому інтернет-магазині відсутні додаткова націнка. Ми пропонуємо найкраще співвідношення ціни та якості на ринку.

У нас можна купити жіночі рюкзаки з доставкою по всій Україні та за її межі. Посилки вартістю більше 2000 грн. доставляються новою поштою по Україні безкоштовно.

Оплатити замовлення можна готівкою при отриманні або переказати оплату на рахунок.

Наша пропозиція включає широкий спектр моделей. Ви обов'язково знайдете рюкзак з натуральної шкіри, який підкорить ваше серце та стане вірним супутником!

Найпопулярніші моделі в розділі “рюкзаки жіночі”

Модний жіночий рюкзак БланкНот може супроводжувати вас під час прогулянки або поїздки за місто. Ви можете взяти його на роботу або до університету. Він допоможе, коли комфорт має для вас вирішальне значення. У нашому каталозі можна підібрати та купити жіночий рюкзак-сумку, елегантний міський рюкзак та стильну модель для ноутбука.

У таблиці представлені порівняльні характеристики наших найзатребуваніших рюкзаків.

Це лише частина моделей, які представлені у нашому каталозі. Ми часто оновлюємо нашу пропозицію, і щоразу ви можете знайти щось особливе. Відкрийте для себе магію рюкзаків і переконайтеся самі, наскільки модний жіночий рюкзак, що підходить до вашого стилю, може легко замінити навіть найулюбленішу сумочку.

Якщо вам не вдалося підібрати відповідну модель рюкзака, зверніть увагу, що у нас можна замовити жіночий рюкзак індивідуально. Ми можемо внести зміни до будь-якої моделі з каталогу або виготовити новий виріб за вашим ескізом. Також майстерня пропонує додаткову послугу гравіювання або тиснення набірним шрифтом.


Як купити рюкзак жіночий зі знижкою?

У нас ви можете купити сумку рюкзак жіночу за ціною виробника, Але крім цього у нас діють постійні акції. Наприклад, можна зібрати комплект з трьох аксесуарів і придбати його зі знижкою 10-15%.

Також ми пропонуємо вигідні умови співпраці для наших оптових покупців та партнерів.

Ми даруємо промокоди на знижку для всіх своїх клієнтів у святкові дні та проводимо сезонні розпродажі. Про наші акційні пропозиції ми інформуємо на сторінках соціальних мереж. Тому рекомендуємо передплатити наші оновлення в Інстаграмі або Фейсбуці. Слідкуйте за нашими оновленнями та купуйте шкіряні жіночі рюкзаки за акційними цінами.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також