Найпрудкіші міліціонери — у Міжгір’ї

9
0

проводилася першість серед підрозділів ГУМВС з легкоатлетичного кросу

У змаганнях на стадіоні ДЮСШ у Мукачеві взяли участь два десятки міліцейських команд з міськрайорганів та служб Головного управління. Учасники змагалися на дистанції 1000, 3000 та 5000 метрів серед чоловіків та 1000 метрів серед жінок. Отож кожен колектив представляли три чоловіки та одна жінка.



На урочистому відкритті турніру з вітальним словом виступив начальник Мукачівського міськвідділу ГУМВС Михайло Михайлюк, який побажав присутнім звитяг на бігових доріжках. Першими на дистанцію 1000 метрів вийшли стаєри-чоловіки. Найшвидше кілометрову відстань подолав Богдан Степанов з Ужгородського міського управління, випередивши на фініші Олега Забужка з УБОЗу та Віталія Курильчика з Міжгір`я, які відповідно зайняли друге-третє місця. На трикілометровій дистанції також першим перетнув фінішну стрічку представник ужгородської міської міліції Дмитро Лешко. Анатолій Сочка з Перечина здобув `срібло`, третє місце виборов досвідчений берегівець Петро Дрозденко. На найдовшій дистанції 5000 метрів не було рівних Миколі Цапу з команди УДАІ ГУМВС. Другим став Василь Кондор з УДСО, третім – Віталій Сідей з Міжгір`я.



У впертій боротьбі проходили змагання серед жінок. На найвищий щабель зійшла Мирослава Пекар з Перечинського райвідділу, яка вирвала перемогу в `срібного` призера Мирослави Бородканич. `Бронза` ж дісталася Мар`яні Захаровій з мукачівської районної міліції. За підсумками особистих результатів визначалися переможці у загальнокомандному заліку. На першу сходинку п’єдесталу стали міжгірські правоохоронці, команда яких виступила рівно на всіх дистанціях: два треті і два четверті місця.



Заступник начальника ГУМВС Володимир Петрицюк нагородив переможців та призерів кубком та Почесними грамотами. Організатори змагань, працівники відділу професійної підготовки УКЗ ГУМВС висловлюють подяку керівництву Мукачівського міськвідділу міліції за сприяння в проведенні турніру, який уже вдруге поспіль проводиться у місті над Латорицею.



Хоча не обійшлося, мовити б, і без ложки дьогтю. Звичайно, у спецпідрозділі `Беркут` працюють майже всі чоловіки. Тож на бігову доріжку серед жінок вийшла учасниця, яка до `Беркута` не має стосунку. Звісно, її не допустили до турніру. Тоді представник цього колективу зняв усіх своїх учасників із змагань у чоловічих дисциплінах...



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також