"НаЗахід 23": онлайн-конференція з SEO-просування для експертів та новачків

22
0

У світі сучасного бізнесу SEO-просування відіграє важливу роль у здобутті успіху. Тож, для всіх власників бізнесів, стартаперів, маркетологів, розробників та SEO-спеціалістів, є чудова можливість отримати безкоштовний досвід од провідних експертів із цієї сфери.

Ця можливість втілиться в онлайн-конференції під назвою «На Захід 23», яка організована міжнародною агенцією з діджитал-маркетингу SeoProfy. Захід відбудеться 21 липня і обіцяє зробити акцент на практичних знаннях, недоступних раніше на галузевих заходах.

Структура конференції:

Конференція «На Захід 23» має за мету надати учасникам найактуальнішу інформацію щодо SEO-просування та допомогти їм стати успішними в своїх зусиллях. Організатори прискіпливо підібрали спікерів, українських та закордонних спеціалістів індустрії, які заслужили повагу своїм досвідом і досягненнями.

Теми доповідей:

  • «SEO Future: Які перспективи за допомогою Штучного Інтелекту та як підготуватися на майбутнє» — доповідач Дмитро Бондар з компанії Boosta.
  • «SEO-революція: Використання Штучного Інтелекту та Prompt Engineering» — Ілля Черепинець, представник Jooble.
  • «Побудова SEO-команди для партнерських програм в iGaming» — Женя Бондар, Boosta.
  • «Таємниці Local SEO: Секрети, що дають результати» — Matt Versteeg (доповідь англійською).
  • «SEO в Європі та Україні: Різниця в роботі та підходах» — Ігор Баньковський з Catawiki.
  • «Комплексний аналіз показників для створення PBN» — Діма Сандомірський представить SeoProfy.

Конференція «На Захід 23» — це чудова нагода для всіх, хто прагне покращити свої навички в галузі SEO-просування та почути досвід від провідних фахівців. Подія обіцяє стати корисним і насиченим дійством, яке допоможе кожному вдосконалити свої знання та стратегії для успішного просування у цифровому світі. Не пропустіть цю можливість і приєднуйтесь до заходу, щоб покращити свою професійну кар'єру та здобути нові знання у світі SEO.

Організаційні деталі:

Онлайн-конференція розпочнеться о 09:00 за київським часом (GMT+3) і триватиме близько 10 годин. Для того, щоб стати учасником, необхідно зареєструватися на офіційному сайті https://nazahid.com/. Участь у заході є безкоштовною.

Окрім цікавих і практичних доповідей від провідних експертів і підвищення професійної майстерності у сфері SEO, конференція «На Захід 23» також має інформаційну підтримку від PRNEWS.IO — першого в світі маркетплейсу спонсорованого контенту в ЗМІ. Вони використовують передові підходи та технології, що дозволяють швидко та ефективно публікувати матеріали в топових ЗМІ. Якщо вам або вашому бізнесу потрібно отримати розміщення публікацій у популярних медіа, PRNEWS.IO — це ваш надійний партнер, який допоможе втілити ваші плани та досягти успіху у найкоротший термін.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також