Названі фаворити фіналу Євробачення

11
0

Фавориткою "Євробачення", за прогнозами букмекерів, є азербайджанська співачка Сафуре. Також серед основних претендентів на перемогу - Єва Рівас з Вірменії, ізраїльський співак Харель Скаат, дует Шані і Томаса Невергріна з Данії та турецька група maNga.

Російський "Музичний колектив Петра Наліча" в списку букмекерів на передостанньому місці. Тим не менше, публіка в залі Telenor Arena і представники в прес-центрі бурхливо зустрічали російських музикантів і під час репетиції фіналу, і на півфіналі, а сам Наліч під час впевнено і невимушено тримається на сцені. Незважаючи на те, що цього року на конкурсі багато номерів, створених з використанням візуальних спецефектів, учасники з Росії віддали перевагу лаконічне виступ, який супроводжується падаючим снігом.
На фіналі "Євробачення-2010" будуть присутні крон-принцеса Норвегії Метте-Маріт, прем'єр-міністр Йенс Столтенберг, а також міністр культури Тронд Гіске, уточнює РІА Новини.

Переможець конкурсу "Євробачення-2010" буде визначений на фінальному шоу шляхом глядацького голосування і голосування професійного журі. Представник країни-переможниці відвезе з собою перехідний приз - кришталевий мікрофон.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також