НБУ знизив офіційний курс гривні майже до 25 за долар

9
25

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Як зазначається, Національний банк знизив офіційний курс гривні  до 24,95 за долар.

Як відомо, Український міжбанківський ринок 9 лютого відкрився в діапазоні 24,8-25,6 гривні за долар.

Національний банк знизив офіційний курс гривні встановлюється ним на 5 лютого з 14:00, на 1,2709 гривні до 17,9998 гривні за долар.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

1
123

долар зовсім упав, за 25гривен тільки один долар дають

НТ
не такой патриот

Главное что нам повезло ми живи.а с этой страны можно и уехать никто не мешает.

О
Олег

Тупі вси всі з тим що 90 пережили а знаєте чому?У 1 у 90 не було такого держборгу 2 більшість підприемств ще працювали їх ще не порізали не металолом 3 був дешевий газ та нафта з Росії 4 з Росією були дружні стосунки та весь товар які виробляли Українські підприємства продавали у Росію !!!!Здохнемо РАзом зараз Україні кінец !

Д
депутат

Згоден 90 пережили хуже тогда было.

НП
не пилуйтесь

З голоду не помрете так что не пребедняйтесь воняки.

К
ковач

Нїт! думам си же нашому дуфортови (пудїздови- ко ся не розуміє) май дубрі бы было д' Словакиi! шкода лем словакы ни указуют у сюм ниякого интереса.

ДВ
до вопрос

ниии - тильки до Угорщины.

В
вопрос

А можно отдельно взятым подъездом присоединиться к Словакии ?

ДО
до останнього

Порошенко й веде себе як незамінимий А помилково!

ПТ
Против Тупизма

Смешно читать,что у кого то есть надежда на то что гривна упадет.Да,может упадет на 1-2 гр,но это особо не изменит ничего.Цены как были так и останутся за 23 года они не падали.Дефолт сделать не могут,так как понимают,что им сразу будет задница,и будет опять переворот.Поэтому валюта будет идти вверх.Майдан еще один,будет.Сколько на этот раз прольется крови никто не знает,но он будет,рано или поздно.Гривна будет стабилизирована (даже на 25 гр) только тогда когда будет новый переворот,и будущая новая власть,и когда отпустят ДЛНР.И война закончится.Но есть и другой вариант развития событий,после того как Питушенко,и его бригада будет скинута,некому будет управлять страной(а у нас реально некому!)Путин может уже реально захватить всю Украину.Тут палка двух концов.Но то что будет еще один переворот это 99%.И скорее всего тогда когда,начнут людей выпускать с страны,с справкой военкомата.Что не даст людям заработать денег для своей семью в другой стране.С этого и начнется майдан.ИМХО.

Ж
Женька

ОООо Бооооожеее!Знизили вони,назвиаєтсья.Тепер все населення повинно здохнути ізза їхнього курсу і підняття цін.Це - геноцид власного народу,та щоб ви там в пеклі горіли,с*ки.

ТЄ
так є

Рошен ПРОЦВІТАЄ!!! Заводи працюють, в Росії також, Яценюк зайнятий схемами. Янек - бандюк, але ці порядні?!

Р
редакції

щось викладіть яка там обстановка з "40-й батальйон і "Азов" повідомляють про авіаудар, штаб АТО заперечує" (цензор, уніан)

П
правда

Вся політика сьогоднішньої влади - це знищення України як держави і знищення українського народу!!!!!

7
77

слава україні! гривні слава! слава нашому головнокомандующому який незробив з нас бомжів на уровні африки)! слава!слава..слава

О
Опозиція

Зато Порошенко виконав свою обіцянку, тепер європейці живуть по-новому. Якщо раніше треба було скажімо 300 у.е. на подорож Україною, то тепер - вдвічі менше - всього 150 у.е. ))) Вас українців це і не стосувалося, Порох обіцв європейцям покращення :)

М
Мукачівці

жити стало кращє,,,,

М
м1

Найся подотре тим доларом Порошенко і вся його файта.

Х
хаха

Героям слава!

СУ
Слава Україні!

Героям слава!

Ч
Читач

у Великобританії за мінімальну українську зарплату можна купити.... цілих... 6 (!) пачок сигарет :) це просто аби менше українців втікало закордон? аби не змогли зібрати стільки грошей, аби виїхати?

1
1

Гута би го вбила того Порошенка та тот НБУ. Хуячу цілий місяць, а купити ніхуя не можу. Даже мандарини дітині не можу купити, бо они по 34 грн., хурма - 63 грн. Дякую пане Презеденте за "ЖИТТЯ ПО-НОВОМУ".

ВС
велике свято

Ці "зниження" просто знущання, бо курс долара піднятий втрічі. Тепер напишіть, як впав рубль.

ДР
до редакторів

якщо можете то викладіть і відео де гонтарєва пару днів тому запевняла всіх що долар по 25 небуде!

Читайте також