"Не лякайтеся": Від сьогодні в Україні ввійшла в обіг монета номіналом 10 гривень

7
11

У той час, коли українці відмовились від копійок 1, 2, 5 та 10, їх замінили гривневим номіналом.

Від сьогоднішнього дня в обіг запустили монету номіналом 10 гривень. Монети поступово замінять відповідні банкноти.

Зазначається, що випуск монет номіналом 10 гривень завершить процес оновлення банкнотно-монетного ряду гривні. На першому етапі було випущено 5 мільйонів таких монет.

«Це — частина комплексного рішення з оптимізації та оновлення банкнотно-монетного ряду гривні, що триває з 2014 року та має на меті забезпечити в Україні надійніші та захищеніші від підроблень банкноти", - повідомляють в НБУ.

Нагадаємо, що в Україні вже є купюра номіналом в 1000 гривень.


Коментарі

Ч
Читач

10 копійок - в обігу.

Ж
жук

хай подохне така УКРАВЇНА, яка неповернула вкраденні державою заощадження ощадбанку УРСР! хай подохне така УКРАВЇНА, яка трикратно краде неіндексуванням трикратно пенсії пенсіонерам! хай подохне така УКРАВЇНА, де президенти крадуть міліонами доларів з населення комунальними драконівськими тарифами і завищенним цінами на ліки і товари, а люди і пенсіонери не живуть а виживають в нищеті пограбованні президентами-крадіями з їхніми міністрами і депутатами!!

.
.

Пора такі речі називати Реальними назвами це вже є фактично по купівельній спроможності не 10гривень а 10копійок! а пенсіонерам платите по суті копійчані мізерні пенсії знущаючись над старими батьками! І як вам клоунадно-зеленським ГРАБІЖНИКАМ не соромно???

Д1
До 17:03

Нах€р менI твоя вукраiнська , хуторянська бесiда ???

4
44

правильніше гукраїна

Д1
до 14:44

Дурко балалаєчне, в тебе розуму не вистачає навіть щоб українську розкладку поставити і правильно написати Україна.

Д1
До 11:29

Я працюю ! А ще я добре вчився I менI вистачае розуму , щоб зрозумiти, як госдеп пiд соусом» вишиванка головного мозгу» знищуе внаукраiну, а такI як ти стрибають на майдаунi, а ще захоплюються злоiдiями !!! Треба на вас залучити методи В,Й. Cталiна !!!!

Й
йончi

Лиш на чехах 20 корун то копійки, а у нас то гроші

Ю
ю

іди роби собі. Шо не понятно?

Ю
Ю

Здобули ! Досягенення ! ДалI що ...?

В
Водило

Давно пора. На Чехах давно металічні гроші. А гривня до коруни один до одного. А у нас усе затримка , як у гальмівних. Там і 20 1 50 корун металічні.

Читайте також