Не пощастило: Закарпатки не посіли призових місць на «Міс Україна 2016» (ФОТО)

65
6

Ужгород та Мукачево на конкурсі краси представляли Андріана Туркевич та Діана Переста, але дівчатам не вдалось вибороти жодного титулу.

Минулої п’ятниці в Києві відбувся грандіозний фінал конкурсу «Міс Україна 2016». Його ведучими стали Катерина Осадча та Юрій Горбунов, а на сцені виступали популярні зірки Макс Барських, Тіна Кароль та Alekseev.

Головний титул та приз 200 тисяч гривень виборола 18-річна Олександра Кучеренко з Дніпра. До речі, останніми днями користувачі мереж тільки й обговорюють те, як дівчина не змогла пригадати ім’я Прем’єр-міністра України під час інтелектуального конкурсу.

Водночас, закарпаткам цього року не вдалось посісти призових місць та навіть увійти до півфіналу. Діана Переста з Мукачева виступала під номером 17, а ужгородка Андріана Туркевич під номером 23. Поки офіційного відео фіналу немає, тому пропонуємо подивитись на наших красунь у коротенькому фотозвіті з конкурсу та його підготовки.

Коментарі

Б
бімба

Шкода, бо дівчатка файнезні. Були там серед них цілком ниякі.

П
пікачу

най до вудмана підуть на кастінг)))

В
вася

обичні дівки. нич особенного. у тоі ужгородськоі вообще роста нема для міс! 160 - це нияк не міс. тим паче на лице шось она не дуже. а по поводу накручених дітвачок то правда. прийшло там пару дітвачок у панораму на кастинг та уже міс убрали ахаххаа я вас прошу!по городу набагато більше красивих і розумніших дівчат ходять лиш часу на міс не мають, бо ім то не треба

В
В2

Підтримую думки попередніх респондентів

Е
Едік

Гарні вони тільки на фото, в реальній жизні нічого особеного з себе не предствляють, візьмуть любу більш-менш гарну селючку, вложіть в неі трохи грошей і буде на рівні з цими накрученими дітвачками) Найшли тут Місс Украіни, блін)))))))))))))))

ЧЗ
Чоловік з вароша

Понятно що не змогли, подивиться тільки на цих накручених дітвачок які думають що вони місс Украіна, ха-ха))) фігура ще обидні мають більш менш, но в одноі лице шось не дуже, а в другої груді нема, яке блін місс Украіна?))) Накручені дітвачки)

Читайте також