Не повірите: До Києва звозять зібраний у Карпатах сніг (ФОТО)

8
16

Станом на 20 грудня у столицю привезли близько 130 тонн снігу, який зібрали на трасах гірськолижного курорту «Буковель» у Карпатах.

Як повідомив один з організаторів змагань сноубордистів Олександр Барабошко, сніг вивантажили під Аркою дружби народів. Саме тут 21-22 грудня відбудуться змагання

Проєкт Дабл Тріпл Snow Fest переміг у конкурсі на Громадський бюджет Києва. Під Аркою встановили гірку заввишки у п’ятиповерховий будинок, яку покриють шаром снігу.

Цікаво, що з гір до столиці сніг везли п’ятьма КАМАЗами. Аби він не розтанув, його щільно накрили тентом.

«Ми передбачали, що снігу може не бути, суто теоретично, але що буде температура +10 — аж ніяк. За такої температури навіть пушки не дають результату... Звичайно, ще рік тому я б розсміявся в обличчя, якби хтось сказав, що ми в Київ у грудні будемо везти фурами сніг», — зазначив Барабошко.

Додамо, що на Закарпатті теж зі снігом проблеми. Раніше Mukachevo.net писало, що Карпатські гірськолижні курорти в очікуванні снігу. Єдиний курорт на якому зараз людно - це Буковель, хоча й на ньому є траси, які не вкриті снігом.

Коментарі

В
Василь

До 07 :22 . Ото в тебе ,дриштократе бахнуло , напевно весь пердак розірвало.

2
21"25Бiзон

21:25НасруТ насруТ,мiжгiрьская коняко i тоби у рехлик наблюуТ!Де тя овце-бика,увели на свiт?ганьбишся написати...?!малфо энна))вать верховина загримана,вать тернополь,там тоже слова неповноцiннi,як ти прирубувуТ!Но ти чачув вать раху...читаэся по нотах...iз села-сь бiko утik,а село з тебе нет!koncittos pereferitos!No asfaltos!Trembita,brunza,baranu...nemiti ryku,z deckoi poru!Glistu,pedekylez,trihomonada,y roti dva zuba,dla promenada! Ти созданий,бо тактору,менше роботи!))блог вiн туй веде,про закарпатцiв,дно!

А
Альгердас

Блин, дебилы! Вы уже достали! Тут куча технических вопросов! Как камазы ( маскальские ) добрались до Буковеля? Откуда там техника для сгребания снега и погрузки в грузовики? 130 тонн - не шутки! Минимум 13 камазов! И где деньги? Зин!

ДН
До нижнього

Шоні муйдуне 21:11.У тебе спермоглоте так пердак палає ,що ти свій засраний хлів спалиш. Руснаки - дриштократи їм лем привід дай насрати . Насрут в горах , насрут в долах , насрут в звури . От така у них натура.

1
19:18

Ти гУна кусок,похмільний,висратий на драча вільно Шокаладний ти брусок вонячий,ти людський вать ти конячий?! Мухи даже облітають,ти "брусок"воняк то всі знають) Гуно ти з вирху і внаружі,ти легко плаваєш в калюжі Думки твоіі гУно,і вся робота,ти мерзость і гидота І Вася то для тебе сильно,бо ти гУно,смердиш обільно Однині прісно і повік,ти став,для нас,гУном,як чоловік Пишайся свідома чоколадо,шо вилізла з кобилячого зада

ДН
До нижнього

Йди робити воняку то і ти будеш мати гроші.Закарпуці то є страх ліниві.То би украсти чи шпекуляцією займатисі ,ні до навчаня ні до роботи.

М
Муравлик

Гроши никуда дити! Ковдуши Кийовськи!!

Ц
Центровський

До нижнього. Хто не закрив хлів з якого ти виповз?

ДН
До нижнього

Узвалося чубате быдло !

Ц
Центровський

13:36 .Свої гроші считай ,бику.

ЧЛ
Чи лижі не їдуть, чи Київ

Дощ іде, а я на лижах, аж пилюка ззаді.

(
(•_•)

Скiльки можна було Би врятувати хворих дiтей за цi тупi витрати ! Пох**zм в украiнських серцях був i е , ура ! Головне -бий москаля на п’яну голову !!

У
Україна

А не приху..ли сноубордисти . Їхні хобі вилилися в кругленьку суму для бюджету. А воно нам потрібно ?

А
Арон

Пушка при плюс 10 безтолкова штука

ДБ
До Бойка

Чукча не читатєль?

Б
Бойко

А пушку важче було поставити як на буковелі щоб сама настріляля снігу, чи так більше можна було вкрасти?

Читайте також