Не пройшли: 2-є українців намагалися перетнути Тису та Лужанку з угорським паспортом

4
15

За минулу добу співробітники Держприкордонслужби зупинили двох громадян України. Перетнути кордон вони хотіли за паспортами іншої країни.

У першому випадку прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Тиса» встановили, що при в’їзді в Україну наша співвітчизниця намагалася скористатися паспортом громадянки Угорщини. Під час бесіди жінка повідомила, що насправді є громадянкою  України. 

Ще одного громадянина України, який прямував на виїзд до сусідньої держави за паспортом громадянина Угорщини, прикордонники Мукачівського загону виявили у пункті пропуску «Лужанка».

У прес-службі прикордонників заявляють, що після складання протоколів, справи стосовно даних правопорушень було скеровано до суду.

Нагадаємо, днями Орбан і Порошенко домовлялись про подвійне громадянство для угорців Закарпаття.

 

Коментарі

М
мкчв

Щодня декілька тисяч людей так кордон проходять і нікого не ловлять. І не треба сильно ховати подвійне громадянство - там в угорських паспортах чітко написано місце народження. Прохання до редакції розібратися що ж таки сталося? Або вони в різних будках різні паспорта давали або паспорти були підроблені. Правду пишуть нижче - за таке просто неможливо повісити порушення.

Д
Ден

А я думаю, що там була мутка з підробленими паспортами. Вірніше з тими, які були куплені за гроші. А угорці ті всі паспорти скинули у базу даних інтерполу. От і всплило.

M
munkacs

Чисто по хохлятськи,вчора договорились,сьогодi забули

В
венгр

Скоро цій владі на чолі з ПОПом, люди у очко будуть пихати український паспорт. Самі мають по три а людей довели до ручки, дехто на кусок хліба немає.Ще тепер і за газову трубу люди мають платити, за яку люди вже давно заплатили, бо інакше не хотіли проводити газ людям, помню здавалисьмеся по 200 $ з каждої хижі за газові труби!!!

Ф
Файта

Наш суд вшиткой докаже . 1. Вони уже винуватці, бо вони українці. 2. Основне правило українських прикордонників --- Бий своїх, щоб чужі боялися.

РП
Районний прокурор

Суд не може притягнути за порушення кордону бо кордон ніхто не порушував

П
Прокурор

Ітнересно шо суд їм скаже

Ф
Фатів

Простий фейк . Се тіпа запугують людей у кого є двойноє гражданство . ))) І всі уже напудилися )))

О
Олег

Сміх тай годі,за що протокол склали?

Д
Дід

Не зрозуміло-що конкретно погранці інкримінують громадянам ? Розвод на лаве чистої води.Любий студент 1-го курсу юрфаку поставить погранців на місце.Шкода,що не нарвались на знаючих адмінкодекс.

М
Максу

Та яке порушення кордону якшо паспорти законно видані?

М
Макс

За спробу порушення держ.кордону

М
Мукачівець

Редакція, можете уточнити по якій статті складено протоколи?

О
Олег

за что в суд? требуем подробности !

М
Мукачівець

А протоколи за шо?? Програють погранці пару судів та сядуть собі на едно місто

Читайте також