Не пускали до дівчини: молодик влаштував справжню різанину з мачете в чеській лікарні (ФОТО)

12
1

Чоловік узяв мачете і пішов розправлятися з парамедиками психіатричного відділення лікарні Ческе-Будейовіце. За інформацією чеських ЗМІ, нападник хотів провідати свою дівчину в лікарні, але через її стан персонал не дозволив це зробити.

Розлючений чоловік вирішив вирішити ситуацію абсолютно диким способом і накинувся на медиків з мачете. Тепер йому може загрожувати до 12 років позбавлення волі.

Напад стався в п'ятницю вдень у коридорах психіатричного відділення лікарні, де 29-річний чоловік жорстоко напав із мачете на трьох медсестер і санітара. Він завдав їм важких тілесних ушкоджень.

Трагічній події передував інцидент безпосередньо у відділенні. Чоловік хотів провідати свою дівчину, яка лежить у лікарні. Лікарі прив'язали жінку до ліжка ременями, проти чого її партнер став протестувати. «Жінка була небезпечна для самої себе, не могла заспокоїтися, тому було вирішено її фізично приборкати. Чоловікові це не сподобалося», – розповіло джерело виданню Blesk.

Крім того, персонал лікарні, відмовився допустити відвідувача до пацієнтки. Він пішов розлючений, але незабаром повернувся з мачете, і влаштував справжню різанину: вдарив санітара мачете по голові, а одну з медсестер – по руці. Загалом поранив чотирьох людей. На щастя, всі вони залишилися живими.

Затримати нападника вдалося через кілька хвилин після нападу медичним працівникам спільно з охороною лікарні. «Я хотів би оцінити самовідданість і професійну реакцію наших співробітників, завдяки яким їм вдалося запобігти нападу зловмисника», — зазначив генеральний директор лікарні Міхал Шнорек.

Через жахливий напад, аналогів якому не було в Чехії, було створено спеціальну слідчу групу. Нападника взято під варту, йому загрожує до 12 років поз

Випадки нападів на пацієнтів або персонал лікарні в Чехії досить рідкісні. Найтрагічнішою стала стрілянина в приймальні поліклініки університетської лікарні Острави 10 грудня 2019 року, де 42-річний чоловік убив сімох людей, поранив двох, а згодом покінчив життя самогубством.

Коментарі

ДЙ
Дохтур Йойболить

Треба було його прив'язати ло сусіднього ліжка, обижвом по ін'єкціі і най собі майуть рандку овочі

Читайте також