Не впорався з керуванням: На Мукачівщині сталась смертельна ДТП

11
24

Про аварію, яка сталась 28 вересня о 1 годині ночі, розповіли Mukachevo.net у пре-службі Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У селі Великі Лучки водій Volkswagen Golf не впорався із керуванням та виїхав за межі проїжджої частини де врізався у бетонну електро-опору. Внаслідок ДТП загинув місцевий 31-річний чоловік. Ще одного учасника ДТП госпіталізовано до лікарні святого Мартина у Мукачеві.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 ККУ.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ю
Юра

Шкода молодий хлопіць пішов, того шо за рульом сідів ілі посадити ілі най департіруєся з сила бо норм жизні вже нибуде мати!

А
Андрій

Шановні люди родичі цього Василя. Ви хоч розумієте що він гнав, перевищував швидкість? У населеному пункті гнав де швидкість дозволена 50 (+10). Як неяк 1 година ночі це не повод гнати, а якби люди йшли по узбіччі? Головне що за кордоном усі правила дотримуються, а тут літають.. я кажу так Що добре що так сталося! Горе гонщикам туди і дорога!

В
Володимир

Василь був добрий, розумний, спокійний, приємний чоловік...Можна писати багато про нього... Таких дійсно мало... Це горе для всіх рідних та знайомих. Не приємно, що погані коментарі пишуть про хорошу людину, якої не стало. Кожна людина може помилитися. Рідним співчуття! Не звертайте увагу на дурні коментарі.

Г
Галина

Люди не говоріть дурниць шо він пяниця, це мій двоюрідний брат,це розумна добра, відповідальна людина! Но упили собі мало, ви шо всі святі? Уверена шо такі дурниці пишуть ті хто в хлам напиваєся! Іміться за розум, кіби у вас таке горе було ви б не сказал що так йому і треба! Люди будьте добріші! У нього молода жінка маленька дитина, вам не поняти з своїм жорстоким серцем як це!

О
Олександр

Васька - Людина з великої букви ! І таких дуже мало, на жаль ! Це трагедія для сім'ї, близьких, друзів . Пішов найкращий, розумний, відповідальний, добрий ... І , впевнений, в багатьох в пам'яті, залишиться саме такий ! ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ТОБІ, ВАСЬКУ !

П
Пенсіонер

А де поліція,як гарант забезпечення руху, там уже не одна смерть була,лиш їздять на джипах та понтують?Де влада сільська, чому не поставлять в кінці села лежачі поліцаї, а перед тим бетоном загородження,як за кордоном у вигляді бочок.

Г
Гість

Васька порядний, розумний, відповідальний, компанійський, завжди з радістю всім допомагав! Спочивай з миром! Шкода, що йдуть найкращі!( В нашій пам'яті ти залишишся назавжди найкращим!

ЗВ
Зміни в державі - перспектива майбутнього!

Хорошої людини не стало, Васька ми тебе будемо пам'ятати завжди!

Л
Лучки

Земля тобі пухом Васька??????

Є
Європа

Кіби у нас не продавали би паленку по ночам. Так як по закону. Та може нікуда би і не поїхали. Бо в Мукачеві реально після 23:00 лиш в АТБ діє заборона продажу алкоголю

З
Заправщик

Добре шо то вже була пізня ніч. Бо на тому місті де политіли та люди автобус усе чекають.

ДВ
До всіх

Хороші хлопці вмазані за фляшков паленки не летять уночи на заправку. Кажіть так як є. П‘яні були ги папучі

Ф
Френк

До 911. Хороші хлопці в час ночі дома з дітьми а не ганяють з цімборами по вулицям

9
911

Який алкаш? Люди ,ви хворі? Поражаюся жорстокості деяких людей. Дитинка маленька лишилася без тата. Хлопець був дуже хороший. Перестаньте писати дурниці.,домашні експерти ... Співчуття рідним... Земля тобі пухом Васька...

С
Сергій

Не пішіть дурню- не знаючи людину! Загинув гарний порядний хлопець. Так ся стало- так склалися обставини. Співчуття рідним.

Г
гоньщик

Балка держить по прямуй кить не крутити рульом, а в поворотах вулетиш в жаблянку або на встречку, бо в ту сторону куда повернеш задньой колесо пуднимать от асфальта.

Г5
Гольф 5

У меня гольф 5 1.9tdi на многорычажке .

ТС
Тот самий

Балка держить дорогу не хуже многоричажка. А зе балка щитаєся само надбожним на наші бездорожя. Там проблема була в алкашови котрий сів за руль. Ще добре що у бетон заїхав а не в остановку автобусну. У нас кіть не «гоньщик» за рульом то алкаш. «А голфика шкода, хороший голф був».

ЕД
Експерт до 13:42

Балка чи многоричажка залежить в основному від ринку (биточки з америки на балках в основному будуть) і двигуна, а не новизни машини, є балка і на нових з слабими двигунами. В нас машини в основному з ЄС, тому частіше буде многоричажка, а не балка.

П
Піпо

У мене на 4му так много ричагів аж еден на два колеса)

С
Соловей

Укажи ми хоть одного пятого гольфа де є балка?

ДЕ
До експерта

Балка на всіх гольфах аж до 6го. У нас на дорогах якраз більшість таких а не нових

ЕД
Експерт до 12:26

Не позорся, більшість гольфів з многоричажкою іде. А путь має держати водій, на наших дорогах постоянно треба бути на чеку.

Б
Барикелло

Гольф не держить путь, там балка як на девятках

Читайте також