Не втекли далеко: 4 учасників розбійного нападу на Ужгородщині затримала поліція Закарпаття (ФОТО)

7
0

Нападники перевернули хату вверх дном та погрожували власнику, натомість збагатилися всього 5 тисячами гривень. Але недовго раділи – тепер будуть відповідати перед законом.

Кілька днів тому, в понеділок, 14 травня, близько 4 години ранку троє невідомих у масках та зброєю, вдерлися в будинок 66-річного жителя села Саловка Ужгородського району, перевернули у хаті все догори дригом, знайшли 5 тисяч гривень і дременули світ за очі.

Ужгородські полісмени задіяли всі сили для розкриття такого зухвалого злочину й невдовзі встановили, що  нападників було четверо. 

Троє були безпосередньо у будинку, а четвертий – 31-річний берегівець чекав у машині.

Усі нападники розшукані копами. Їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 ККУ, тобто розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. У підозрюваних вилучили зброю.
Правопорушення, скоєне підозрюваними, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Водію повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 27 ч. 3 ст. 187 ККУ, тобто співучасть у розбої.

Слідство триває. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу, повідомляють у поліції.

Читайте також: Розбій на Тячівщині: 3-є людей у масках увірвались у будинок та викрали велику суму грошей.
 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також