Не “знімайте порчу” --

11
3

залишитесь без грошей...

    Скільки вже переписано про те, що не варто довіряти різним ворожкам та екстрасенсам, які нібито можуть врятувати  родичів від «порчі», але, як свідчить статистика, громадяни все одно «ведуться» на такі байки. Зокрема, жертвою  невідомих шахрайок стала днями 22-річна ужгородська студентка. Дівчину перестріли зловмисниці  у Мукачеві і запропонували зняти “порчу” з її батьків. Щоправда, за свої «послуги» шахрайки запросили чималу суму: дві тисячі гривень, три тисячі доларів США, близько 2,5 тисяч євро, а також усі  домашні золоті  ювелірні вироби. Скоріш за все  дівчина потрапила під дію гіпнозу. Однак вона зуміла запам’ятати зовнішність своїх кривдниць.  Одній з них на вигляд близько 30 років, худорлявої статури, зріст 165-170 см,  волосся коротке каштанового кольору, очі світло-карі. Інша також виглядає на 30-річну, але повнуватої статури, висока на зріст, волосся темне середньої довжини, очі карі. Обидві розмовляли українською мовою без ознак  місцевого діалекту. Під час розмови називали одна одну  іменами Ірина і Марина. На пошуки зловмисниць орієнтовані усі міськрайвідділи області. Правоохоронці краю звертаються до усіх громадян, котрі стали жертвами подібних шахрайок, з проханням телефонувати на 102 або звертатися  у найближчий підрозділ міліції. Чим швидше надійде повідомлення в міліцію про скоєний злочин, тим більше шансів, що зловмисників буде спіймано, повідомляє ВЗГ ГУМВС.

Коментарі

В
Валерий

Помню как лет10 назад один российский банкир очень грамотно кинул два первоклассных европейских банка, после чего выиграл все суды. Когда же его юриста спросили зачем же так, то тот ответил: ЛОХОВ НАО ЛОХАТЬ!

P
piligrim

когдато я специально пошел узнать ,как цыгане `изымают` дненьги, `выделил на это мероприятие аж 7 рублей, узнал!!!, теперь когда встречаются `гадалки`- отшиваю словами `традес чаяла ` или , `чаяла хочешь я тебе погадаю?` срабатывает стопроцентно!!!

R
roman

якби замість `моралізування` отці церков вчили людей як довіряти Богові,то менше було б людей які звертаються до ворожок та відьм!сьогодні традиційні церкви зайняті обрядовістю,чистотою та т.зв.глибиною обряду! А Бог хоче особистих відносин з ним!

Читайте також