Небезпечне хобі: черговий руфер підкорює вершини Мукачева (ВІДЕО)

19
10

Сьогодні, 1 вересня у мережі з'явилось відео Ігоря Степанова, який заліз на одну з найвищих та небезпечних точок Мукачева, а саме цегельну трубу.

Згідно інформації, опублікованій на сторінці Ігоря в Фейсбук, чоловік проживає у місті Острог, Рівенської області та полюбляє підкорювати вершити у різних містах.

"Я тут працюю тимчасово (промисловий альпінізм) у вихідні відпочиваю та гуляю по Вашому чудовому місті:) А коли піднявся на замок то побачив трубу і так як я руфер, я не зміг її пропустити, тому сьогодні, вибравши відповідний момент, я туди піднявся, і коли побачив ту красу, то вирішив поділитись нею в групі:)", - розповів Mukachevo.net Ігорь Степанов.

Погляньте відео:



Нагадаємо, Mukachevo.net колись писало про місцевого руфера Івана Кіраля, який підкорював вершини як нашого міста, так інших міст області та країни.

Читайте також: Закарпатский руфер Иван Кираль мечтает покорить самый высокий небоскреб в мире - Бурдж Халифа

Коментарі

Д
діма

Руфер був у москві з прапором. А се лиш г...... Шо слабо?

Ж
Жуй

Игорь ты Дoлбай0б а не руфер

В
Василь

Для дурнів нема перепон.А потім батьки будут просити гроші ,щоб привезти того героя до дому ,бо раніше чи пізніше він розіб 'ється.

Р
Росвигівець

На ту трубу залізали усі дітваки района а туй зробили новость і ажіотаж) Шановний руфер не поцікавився шо знизу на території колишньої кочегарки зараз штрафстоянка поліції!!!Де дивляться охоронці правопорядку?

М
Міша

А так наробить біди собі і в першу чергу батькам

В
Ваня

Альпініст лазить з страховкою

1
123

Його робота - промисловий альпінізм. Чому принижуєте і обзиваєте хлопця? Він займається тим, що йому подобається. Його захоплення не загрожує і не заважає оточуючим: не їздить бухим, не стріляє в парку.

В
Ваня

Думає шо він герой тормоз він ідіот

В
Василь

Бідні його батьки.

М
Мафік

Хлопче нашо се тобі?

Читайте також