Небезпека біля Сваляви: Водії продовжують залишатись без коліс (ВІДЕО)

14
18

Чергове відео з обуреними коментарями, щодо ям на дорогах, з'явилось вчора у соціальній мережі Фейсбук.

Закарпатець Андрій Попович показав скільки машин стоять на заправці по трасі Київ-Чоп неподалік Сваляви. Тут є авто які у ямах втратили й по два колеса одночасно.

Разом з тим, колеса на трасі втрачають не лише легкові авто. Саме у той час на АЗС приїхала фура теж, без одного заднього колеса.

Раніше Mukachevo.net показувало як десятки машин між Мукачевом і Свалявою опинились у пастці.

Коментарі

А
а

то не ямы - то колодцы по середине дороги ...((

М
Майдаун

00:31.Майданія ПОВНИЙ КАПУТ,но так,як ти неграмотний заперевальний дЕбіл,то гуТа вас уже заберать! Мадуро у тебе в копони де мала бути голова з мозгами!

1
14.06

Мадуро є повний ALLES KAPUTT...Дибіле ни гута,аГУТТА...І ни нас,а вас...

ДМ
до Місцевий

у Путіна ліпші дороги....

В
Вася

І будуть натягувати бо всім фіолетово правильно роблять так і треба це Україна детка

С
Саша

Во всем виноватый только шоколадный покидьок!

М
Майдаун

Та чого на майдан не біжите!?Де є майдан!?Мать вашу! Пять року назад збіс вас брав! Коли вам було казати,ош люди,што робите,што творите,бандіту ведете у власть,тоди хотілисьте роздерти чилядника! Де правосеки,чому типирь на трасу не виходять?Гута би вас побила!

Д4
До 4

Респект!

4
4

Люди, не триндіть, бо ви всі такі самі, як тоті чиновники. Собі май ліпшоє, а шо за плотом, то не моє діло, най другі роблять.

Т
Траса

Москаля не вибирали, сю опухоль ракову нам Порох назначив!

Б
Бобер

Люди, а пак шосьте хотіли...? Грошіся пи... ть наліво, направо, ви тих люди убирали у ВР, у обласну, у місцеву. Маєтки їм ростуть, ви всьо видите і мовчите докіть вам ся біда не стала. Но йдіть пожалійтеся прокурар їхнім судьям і прокурорам, що з ними заодно!

М
Мигаль

А шо робить облавтодор? Чому журналісти не підуть і не позвідавуть? І у Москаля тоже. Є люди які відповідають за стан доріг, но і най нам розкажуть. А ще є прокуратура, чи нє?

Т
Траса

Москаля треба звідати чого так, а кіть буде звалювати на Київ, та у яму його, най по ньому фура проїдеся!!! Нич не робить, най пише заяву про звільнення!

Й
йотьо

Кличте на даякий фест Омеляна. Бо доки якась шишка з Києва в яму не лупане, наші дорожники не зачухаються

Б
Берегівчанин

Всі мовчать, поки це тебе не торкається. Але бачимо - що вже досягнута критична точка - інфраструктурний крах добрався і до елітних наших автобанів. І це добре - бо тепер більшість, як бачимо по десятках повідомлень в пресі і масмедіа, вже не мовчить.

Б
Бобер

Всю цю майданнуверхушку по всій ієрархії - після зміни влади треба під суд.

Р
Рем

І це центральна дорога області. А що говорити про дороги, що сполучають районні центри? Там в більшості - взагалі, тільки напрямки залишились.

М
Місцевий

То все Путін.

Читайте також