Небезпека поряд: Очисні споруди ужгородського водоканалу у критичному стані (ВІДЕО)

8
1

Тут пошкоджені колони, які тримають лотки з ще неочищеними стічними водами з усього міста.

Одна з них впала ще кілька років тому, інша почала руйнуватись у кінці минулого року. Щогодини вони витримують до 2 тисяч кубометрів стоків, які при аварійній ситуації розливатимуться по території.

— Нависає загрозі руйнування лотків, що може привести до важкої техногенної аварії. З забрудненням, прямим скидом у річку Уж і далі у Дунай, - розповідає Віктор Чижмар, начальник очисної станції водовідведення КП "Водоканал м. Ужгорода".

У 1975 році коли колони зводили їх належно не забетонували, тому зараз вони крихкі, а відновлювати не просто через, що навіть під'їхати до території навіть спецтранспорт не може.

Більше у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

СМ
Супер Маріо

Цікаво,як використовуються водоканалом кошти,що надходять від користувачів кожного місяця за багато років?Яка частина коштів іде на модернізацію водоканальних мереж,яка частина їде на оплату електроненергії,яка частина іде в фонд заробітної плати....Водоканал постійно просить про підвищення тарифів,а зношенісю систем водопостачання не займається.Все залишилося від СРСР.тільки вкрай запущено.Чому КРУ,або інші контролюючі органи не зроблять аудит,перевірять куди ідуть людські гроші.Місцеві Бонзи від водоканалу почуваються занадто добре,і їм байдуже якість питної води для простого люду.Можливо прокуратура зацікавиться цим питанням або новий президент щось змінить.

Читайте також