Небезпеки покупки iPhone XS б/у

17
0

Далеко не кожна людина сьогодні може дозволити собі купити новий мобільний айфон, не обмежуючи себе в чому-небудь.

Багато вирішують придбати вже був у вжитку гаджет, але при цьому сподіваються, що він зможе довго і ефективно їм послужити.

Складність в покупці б/у гаджета

Є ризики, які слід добре запам'ятати при покупці б / у гаджета iphone xs бу. Отже, можна зіткнутися з такими труднощами.

Функціональність акумулятора. Це один з перших критеріїв, на який варто звернути увагу при здійсненні покупки Айфона у попереднього власника. Як правило, власник гаджета повинен точно знати, чи справна батарея, і який у неї знос. Ідеально, якщо справність акумулятора буде не менше 85%, тоді є ймовірність, що і вам покупка ефективно прослужить деякий час.

Наявність і функціональність захисної системи Face ID повинні стати ще одним критерієм вибору при здійсненні покупки. У всіх моделей від X і вище дана система встановлена і повинна працювати справно.

Звичайно ж, що купується Айфон зобов'язаний підтримувати мобільний зв'язок вашої країни, інакше немає сенсу намагатися їм користуватися.

Чистий iCloud полегшить вам життя з придбаним гаджетом, тому перевірте, щоб в ньому не було чужого пароля до нього. Сьогодні вже є програми, які можуть допомогти зняти чужі дані, але їх робота не безкоштовна. Якщо вкладати додаткові кошти в б/у Айфон, то має сенс відразу прорахувати покупку нового.

Навіть самому інноваційному мобільного пристрою потрібно зарядний пристрій, навушники, чохол, гарантійний талон. Про наявність або відсутність цих предметів слід відразу уточнити у продавця, так як їх купівля окремо може значно збільшити вартість б/у гаджета.

Додаткова обережність не завадить

Звичайно, є ще й інші ризики при покупці б/у мобільних пристроїв. Так наприклад:

  • телефон могли раніше упускати і отримати в результаті биті пікселі, які не відразу видно неозброєним оком;
  • діагностика гаджета в майстерні дасть більш чітку картину стану мобільного апарату, але далеко не всі продавці на це погоджуються;
  • не завжди покупець здогадується перевірити слухові динаміки і мікрофон, а їх якісна робота впливає на функціональність і вартість пристрою;
  • перевіряти на якість знімків потрібно і камеру (всі камери, розташовані на айФоні).

Звичайно, ніхто не може постійно ганятися за всіма інноваційними новинками в світі техніки. Моделі айфонів дуже швидко змінюються. Б/у мобільні пристрої продаються і купуються щодня. Головне - пам'ятати про небезпеку при покупці бу Айфона і тестувати його належним чином.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також