Недільну інспекцію Ревізор розпочав з ужгородського «Олд Континет»

12
7

Близько 12.00 знімальна група на чолі з Ольгою Фреймут завітала до готелю, який нещодавно потрапив у рейтинг ТОП-100 кращих в Україні.

Як стало відомо Мукачево.net, зйомки тривають досі, утім поки не відомо, чи рекомендуватиме «Ревізор» готель. Зауважимо, що вчора увесь день програма інспектувала заклади Ужгорода, і з близько десятка табличку з відзнакою вручили тільки одному – ресторану ФанФан, що в центральній частині міста на вулиці Корзо.

Також були проінспектовані кафе «Тірамісу» та ресторан «Деца у нотаря».

Коментарі

М
Мукачівець

Та добре, що є така як Ольга.... чи ви хочете сказати що наша санепідемстанція ходить щось провіряє ?? Чи ви не знаєте як наші служби провіряють... чи ви хочете сказати що якщо комусь є що приховувати то він із любязністю пропустить ??? більше потрібно таких як Ольга... може хоть тоді порядок буде... А ви тут розфинькались... нагла і так далі... а таким і потрібно бути, а то вас всі держать за Л..О..Х..і..В а ви ще за них і заступаїтесь... Ольга молодець... так тримати...

?
?

Малфа дурна пішла унітази протирати та попід ліжками гандони шукати

І
Іван

Да.... В Мукачево давно пора провірити Піцерії Колізей і Парадізо - повна антисанітарія!!!!!! а також Мукачівські Кавярні... і т.д.

Т
Такоє

Добре що не з будара у якому рано упішалася начала динь Оля Фреймут

Т
Тірасісу

О не можу ТІРАСІСУ!!!

9
999

За ,что её так обожествлять?

Я
Яна

сподівюсь після Ужгорода буде нарешті Мукачево)

Читайте також