Нефьодов анонсував масові звільнення на митниці

8
12

Із запуском нової митниці буде звільнено понад 500 найбільш одіозних працівників митниці.

Про це повідомив очільник Державної митної служби Максим Нефьодов в інтерв’ю для UA: Українське радіо.

"Зараз із вже офіційним запуском нової Держмитслужби більше 500 найбільш одіозних співробітників митниці не будуть переведені в нову структуру та будуть звільнені", — зауважив Нефьодов.

Максим Нефьодов наголосив, що без якісного оновлення складу відомства та без звільнень одіозних працівників корупція буде продовжуватися.

— Я абсолютно не вірю людям, які 20 років створювали ту систему, яка очевидно не задовольняє ні нас як платників податків, ні політиків. Без звільнення як мінімум півтисячі старих кадрів, які заплямували себе, рухатися вперед, це чесно кажучи, імітація реформи. Імітувати реформу я точно не буду, — підкреслив Нефьодов.

Нагадаємо, 6 липня, під час візиту в Ужгород закликав звільнитися керівника Закарпатської митниці.

Через кілька днів керівника Закарпатської митниці таки звільнили.

Пізніше новим виконуючим обов'язки начальника Закарпатської митниці ДФС став Василь Поїзд.

Однак, 6 листопада у Закарпатській митниці з'явився новий очільник — Віктор Іванус.

Коментарі

С
Саша

Всьо через жопу робить. Пальчевський казав )

В
Василь

До 15:44 .Не може того бути ,щоб в мадярщині митники брали хабарі.Зараз муйдун короставий ,притрушений звур ,мукола і інші підкацапські дриштократи і мадярасти прохрюкають ,що це брехня і провокація заперевальних.

Ш
шоні

у мадярщині таможнику дали 22 роки тюрьми посадіть в Україні приблизно 500 таможників то другі будуть може як люди

Б
баламут

Тупо і глупо. Виженіть 100 чоловік , а других попередьте ,шо би нормально працювали.А виходить уся країна у реформах...поліція усіх вигнати..лікарів теж..чиновників теж...і тд. Де людей стільки напастись???

3
321123

степан руданський: Сидить ци­ган на го­роді Темненької ноч­ки, До блис­кав­ки ви­би­рає Чужі огіроч­ки. Та все собі про­мов­ляє: «Блисни, бо­же, блис­ни!» А гос­по­дар йо­го зза­ду Як ви­ла­ми свис­не!.. «А сто бісів в тво­го батька Та у твої гру­ди, Розкрадати мою пра­цю!.. А що те­пер бу­де?..» «Ой ба­теч­ку, го­луб­чи­ку, Чиніте, що знай­те, Тільки про­шу вас, па­нот­че, За пліт не ки­дай­те!» «Оже ж ки­ну!»- «Бійтесь бо­га!..» «Кину, бісів си­ну!» Підняв ци­га­на на ру­ки Та й че­рез пліт ки­нув. Тоді ци­ган підійняв­ся Та як за­ре­го­че: «Мені то­го й бра­ку­ва­ло… Спасибі, па­нот­че!»

3
321123

https://www.youtube.com/watch?v=uAFL7yaQy38 задрали! звільнення для митника -сама страшна кара ?!!! срок і конфіскація!!! все інше їм до лампочки. гроші ,нерухомість,діти -за кордоном. для них звільнення-то просто достроковий вихід на комфортну пенсію де на середземному морі))) то як в тій казці,коли газда ймив цигана у дворі і звідать го "як тя наказати" а циганин каже " вуйку робіть што хочете ,лем через городину ня не мичте!"

М
Миротворець

Треба би зазвідати Нефьодова де він устиг такі статки заробити постоянна тусня уКиєві

П
Пітьо

Треба не давати, самі кругом всім сунете бо всі хитрови....і, а потом ревете що корупція. Скільки не їзджу через кордон то ніхто, і ніколи в мене нічого не просив, і я не давав, але і не віз нічого. Починати з себе треба.

ВШ
В шоці

Редакція чого не пускаєте коментарії за бариг, шо боїтеся?

А
Ага

Петя а ти знаєш що камери мош отключити, і світло на пару годин годни отключити оби ті камери менше виділи

П
Петро

Правильно, нічого капусту із каждої машини гребсти, треба їх ушитких поуганяти! Камер накласти тілько, би даже дихати там боялися!

А
АЛЕКС

И ДОЛГО ЭТИ РЕФОРМЫ БУДУТ?????????30 ЛЕТ УЖЕ СКОРО КАК ИДУТ?А ВОЗ И НЫНЕ ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВАМ НУЖНЫ ЕДИНОМЫЩЛЕННИКИ А НЕ НОВЫЕ СОТРУДНИКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НМЧЕГО НЕ ИЗМЕНИТСЯ С НОВЫМИ!!!ОБКАТАЮТ ИХ И БУДУТ ПОХЛЕЩЕ СТАРЫХ!ТУТ НАДО ПО ДРУГОМУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Читайте також