Нефьодов каже про тиск на керівників митниці від криміналітету

5
6

У повідомленні очільника митниці говориться не просто про бандитів, а на рівні угрупувань у які входять правоохоронці.

Про це він повідомив в інтерв’ю "Громадському радіо"ю

"На жаль, погрожує, і на жаль, погрожує не тільки криміналітет в сенсі бандитів. Ми знаємо, що в нас часто користуються послугами якихось кишенькових громадських організацій або псевдоактивістів, які інколи не допускають новопризначених керівників до робочих місць, і кажуть, що ті, хто були раніше – це міцні професіонали. Ну й що, що трохи заплямовані? Зате вони гарні люди, треба зберігати за ними посади", - сказав Нефьодов.

"На жаль, вони дуже часто користуються ще не до кінця оновленими правоохоронними органами. Це просто методи тиску, але це означає, що там ми робимо щось таке, що викликає у нечесних ділків ненависть і бажання з нами боротися. Відповідати на це ми можемо тільки своєю чесною роботою та в межах закону", - додав Нефьодов.


Коментарі

1
1

При СРСР такого бардака не було.

0
07-07-07-07

Та десь 70% всіх митників -Злодіі=ПІДПОЛЬНІ Мільйонери СИСТЕМИ ДФС(Фіскали-злодіі!).Тому все правильно Треба Бариг Викорінювати як Тіки Мож!Тому підтримую "Чистку" в Митниці-всяких "Таксистів","Італійських АвтобУСІВ" пана Фетька Івана Івановича(ото Барига!) і ще там Є Багато=ХОЧА трохи і почистили(треба так як в 2013р-Привязати до СТОВПА -як тоді на Площі Народній в Ужгородві-серед Людей..)-ЧИСТИ..А то ПоПривикали там..Бариги!

У
Україна

Створюйте спецзагони , які будуть ліквідовувати ці угруповування . Чи вони живуть на іших планетах ? Історія розсудить і правильно розкладе акценти. Досить церемонитися . Вони не "кіборги"

В
Вано

Открив Америку, педік небритий.

ЦЖ
Це жах

Ти Нефєдов ще возьми та заплач

К
Кук

А ну тоді все понятно Нефйодов, тоді продовжуйте в тому дусі! Дібіли! Нахрена ти там сидиш! Всі згають про проблеми ти там для того зоб вирішити!

Читайте також