Нелегал з Камеруну та 2 грузина намагалися пробратися у Словаччину (ФОТО)

10
0

Першого прикордонники помітили самі, а інформацію про 2-х інших прикордонникам надав місцевий житель.

Так, учора вдень, у ході патрулювання військовослужбовець відділу «Княгиня» поблизу лінії держрубежу виявив невідомого чоловіка негроїдної раси, який прямував у бік Словаччини. Про це повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

Групою реагування, негайно висланою на допомогу наряду, у 10 метрах від кордону затримано громадянина Камеруну без документів. Іноземця доставлено на відділ прикордонної служби, а після встановлення особи буде притягнуто до адміністративної відповідальності.

Увечері того ж дня прикордонники відділу «Новоселиця» затримали ще двох громадян Грузії, які у пошуках кращої долі намагались незаконно дістатись Словаччини. Інформацію про рух невідомих осіб у прикордонні військовим надав місцевий житель, який є членом громадського формування.

— Затриманих доставлено на відділ прикордонної служби для з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності за ч.2 ст.204-1 КУпАП «Порушення або спроба порушення державного кордону», - йдеться у повідомленні.

Дивітсья також: Словаки виловили в річці Уж 500 блоків сигарет на 15 тис євро.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також