Нелегалам не вдалося втекти від закарпатських прикордонників

10
0

Дві групи незаконних мігрантів – громадян Афганістану – намагалися учора незаконно перетнути державний кордон України. Трьох осіб, які пробиралися до Словаччини, помітив наряд відділу прикордонної служби «Новоселиця», що у Закарпатській області.

Побачивши правоохоронців, порушники кинулися тікати. Українські прикордонники повідомили про втікачів своїм словацьким колегам та разом з ними оточили нелегалів. У результаті одного з них затримали на українській стороні, двох інших – на словацькій. Згодом обох передали співробітникам Держприкордонслужби. Затримані назвалися громадянами Афганістану віком від 17 до 26 років.

Ще одну групу афганців затримали на протилежному боці країни. Наряд відділу «Дергачі» Харківського загону перепинив на світанку чотирьох чоловіків віком від 16 до 39 років, які йшли з Росії вздовж залізничної колії.

Наразі нелегали знаходяться в пунктах тимчасового тримання прикордонних підрозділів. Правоохоронці встановлюють подробиці подорожей афганців та осіб, які можуть бути причетними до їх організації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також