Нелегальні маршрути Ужгород-Мукачево будуть ліквідовані (ВІДЕО)

6
10

Поряд із ужгородським автовокзалом уже не перший рік послуги міжміських пасажирських перевезень пропонують водії, котрі не мають права на відповідну діяльність.

Альтернативні перевізники відбирають заробіток у легальних, не сплачуючи податків і, що найгірше, не відповідаючи за безпеку своїх пасажирів. Укртрансінспекція в Закарпатській області бореться з порушеннями, здійснюючи рейди. До одного з таких долучилися Ірина  Надворна і Валерій  Міхліченко разом з начальником управління  Укртрансінспекції у  Закарпатській  області Сергієм  Слободянюком , начальником  відділу  контролю з  безпеки  на  наземному  транспорті Володимиром  Міцою та головою  обласного  відділення Всеукраїнської  асоціації  автоперевізників Володимиром Приймичем.

Коментарі

П
пасажир

Їхала зранку в Ужгород. Це просто якийсь жах! Автобуси еталони переповнені стоячими пасажирами, а водії ще зупиняються по дорозі й добирають пасажирів. А ціна квитка однакова для всіх. Приїхала до Ужгорода стоячи в автобусі на одній нозі, пасажирів набито як оселедців у банці- і це транспортна інспекція вважає нормальним? Щоб грім впалив у того, хто придумав ці нововведення.Все зроблено так, щоб власники цих транспортних фірм разом з транспортною інспекцією набили свої кишені, а на пасажирів лише плюнули!

М
мукачівка

запитайте в любого пасажира, що як краще йому добиратися в Ужгород на мікроавтобусі, в якому завжди чисто, чи на драндулеті- скотовозі, де завжди брудно, вонь, набито багато народу і зупиняється він біля кожного стовпа. Просто вирішили прибрати конкурентів, щоб рубати більше бабла. Якщо так розпереживалися за пасажирів, то хай би Слободянюк сам проїхався на цих скотовозах, де трусить людьми як дровами. Правду говорив Ратушняк про Слободу, що він контужений.

М
Мукачівець

У простому автобусі іхати треба приблизно півтори години, а на автомобілі ~45хвилин і з комфортом, а не коли подберуть ще людей, які там товпляться. Отож я вважаю, що це безглуздо.

МЖ
Мукачівський житель

Дуже негативно переслідувати підприємців. Я вважаю хай би працювали. Лиш може удосконалити облік і порядок їзди для цих простих підприємців.

МЖ
Мукачівський житель

Дуже негативно переслідувати підприємців. Я вважаю хай би працювали. Лиш може удосконалити облік і порядок їзди для цих простих підприємців.

П
Простак

Нелегальний перевізник - більше ризиків для пасажира. Страховки нема і хто знає чи не отримав (або купив) всього тиждень тому той шофер посвідчення водія. "Жадность фраера сгубила" - кажуть в Одесі.

С
Слободянюку

Сергію, тобі з П"яного базару вже бабло не носять, що до бідних шоферів пристаєш? Диви бо подавишся! Чи може "конюх" откати збільшив?

U
uniQue

цей факт можна розцінювати як допомога.Людина мене підвозить до Ужгорода,я їй за це віддячую....Кожен виживає як може,людей завжди хватало в маршрутках,не треба з цього робити трагедію.Легальні перевізники теж заробляють ліві кошти,підбираючи пасажирів без квитків(правда трохи дешевше беруть за проїзд)....

В
Ветер

Кто брал билет в кассах автовокзала Мукачево тот знает что там полный беспредел.Здачи никогда недают.60-70 копеек для них это закон забрат у пассажира.Нагло и бесцеремонно Если билет стоит 19гр20 копеек сразу просят 20 гривен.И так с каждого пассажира.А посчитайте пасажиропоток....

D
dyr

Нелегали - перевізники добрі тим, що з ними менше проблем. Зайшов у автяк і поїхали. А з легальними їди в касу, постій у черзі, у касі немає здачі і т.д. А на вході у бус стоїть тітка у два обхвати, мимо якої не пройдеш без зайвих питань.

Читайте також