Нелегали на кладовищі

8
0

Біля кладовища в селі Барвінок неподалік Ужгорода було затримано мікроавтобус “Рено” в якому виявилося 6 нелегальних мігрантів із Індії

Затримання нелегальних мігрантів у нашому прикордонному краї давно вже перестало бути рідкістю. А днями у тенета правоохоронців попалися й місцеві перевізники заморського “живого товару”.

Під час спільної операції співробітників ВБЗПТЛ УМВС, УСБУ та прикордонників Чопського загону біля кладовища в селі Барвінок неподалік Ужгорода було затримано мікроавтобус “Рено” під керуванням 22-річного мукачівця Віталія. В іномарці виявилося 6 нелегальних мігрантів із Індії. В іншій затриманій іномарці, “Фольксваген-Пассат” під керуванням 39-річного Володимира з Мукачева, перебувало ще 7 індійців. А на узбіччі дороги було затримано 34-річного Омеляна зі Сторожниці, котрий очікував на джипі “Ніссан-Петрол” цих нелегалів для подальшого їх транспортування.

Нелегальних мігрантів передано у Чопський прикордонний загін, а трьох їхніх “поводирів” разом з іномарками —колегам із УСБУ, котрі й будуть розслідувати цю справу.

Василь ЛЕНДЄЛ

"Старий Замок "Паланок"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також